Bakan Çağatay Kılıç, Trabzonspor'u Tebrik Etti - Son Dakika
Güncel

Bakan Çağatay Kılıç, Trabzonspor'u Tebrik Etti

Bakan Çağatay Kılıç, Trabzonspor\'u Tebrik Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmayı garantileyen Trabzonspor için tebrik mesajı yayımladı.

28.08.2014 23:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmayı garantileyen Trabzonspor için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Çağatay Kılıç'ın tebrik mesajı şöyle:

"Trabzonspor'un bugün rakibini eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalması, Türkiye'nin Avrupa arenasında kazanacağı ülke puanları için oldukça önemli bir adım. Turu geçebilmek adına gösterdikleri çaba ve sergiledikleri mücadele için Trabzonspor'lu futbolcuları yürekten kutlarım. Ayrıca, bu başarıda emeği geçen teknik ve idari kadroyu da tebrik ediyorum. Hem Trabzonspor'un hem de ülkemizi uluslararası arenada temsil eden diğer takımlarımızın bu yıl çok güzel başarılara imza atacağına inancım tam."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Çağatay Kılıç, Trabzonspor'u Tebrik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın'da Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Hastaneye Kaldırıldı
    20:04 Aydın'da Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Hastaneye Kaldırıldı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan yemek etkinliği sonrası tavuk pilavı yiyen 30 öğrenci rahatsızlandı. Öğrenciler ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Tokat Merkezde Deprem Sonrası Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşanmadı
    20:01 Tokat Merkezde Deprem Sonrası Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşanmadı

    Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Tokat merkezde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını açıkladı. AFAD'ın Afet Koordinasyon Merkezi'nde tüm birimlerle teyakkuz halinde olduklarını belirtti.

  • Tokat'ta meydana gelen deprem Yozgat'ta hasara yol açtı
    20:00 Tokat'ta meydana gelen deprem Yozgat'ta hasara yol açtı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Yozgat'ta da hissedildi. Kadışehri ilçesinde ve köylerinde bazı yapılar zarar gördü, ancak can kaybı ve yaralı olmadığı belirtildi. Yelten köyünde ise 2 katlı atıl bir ev yıkıldı.

  • Uşak'ta traktör devrildi: Sürücü hayatını kaybetti, eşi ağır yaralandı
    19:59 Uşak'ta traktör devrildi: Sürücü hayatını kaybetti, eşi ağır yaralandı

    Uşak'ın Sivaslı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Mustafa Vural idaresindeki traktör şarampole devrildi. Kazada sürücü hayatını kaybederken, eşi Fatma Vural ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

  • Hakkari Çukurca'da Temizlik Çalışması Başlatıldı
    19:59 Hakkari Çukurca'da Temizlik Çalışması Başlatıldı

    Hakkari'nin Çukurca ilçesinde havanın ısınmasıyla birlikte temizlik çalışması başlatıldı. Belediye Başkanı Nazmi Demir, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Çınar Çiftçi, belediye çalışanları, vatandaşlar ve gönüllü gençler, cadde ve sokaklarda çöp topladı. Çalışmaların devam edeceğini belirten Demir, destek verenlere teşekkür ederek, amacın Çukurca'yı daha temiz ve yaşanabilir hale getirmek olduğunu söyledi.


Advertisement