Bakan Canikli Aday Tanıtım Töreninde CHP'ye Yüklendi - Son Dakika
Politika

Bakan Canikli Aday Tanıtım Töreninde CHP'ye Yüklendi

Bakan Canikli Aday Tanıtım Töreninde CHP\'ye Yüklendi

AK Parti’nin Giresun’da aday tanıtım törenine katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, “Millet karşısında inancını kaybeden Kılıçdaroğlu bir değil 50 tane notere sözünü tastikletmiş olsa da fayda etmez. Çünkü Kılıçdaroğlu’nun verdiği sözler devlet adamı yaklaşımıyla verilmiş sözler değildir” dedi.

18.04.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin Giresun'da aday tanıtım törenine katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Millet karşısında inancını kaybeden Kılıçdaroğlu bir değil 50 tane notere sözünü tastikletmiş olsa da fayda etmez. Çünkü Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözler devlet adamı yaklaşımıyla verilmiş sözler değildir" dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, partisinin Giresun'da aday tanıtım törenine katıldı. Partililer tarafından coşkuyla karşılanan Bakan Canikli,yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdroğlu'na yüklendi. Canikli, "Birçok arkadaşımız aday gösterilemedi. Geçmiş dönemlerde de böyleydi. Buna rağmen hiçbir arkadaşımız bu davaya ihanet etmedi, yanlış bakmadı. Hepsinin önünde saygıyla eğiliyorum. Herkes bu onurlu görevlerde bulunarak hizmet etmek ister. Bu güne kadar samimi olarak her şeyini ortaya koyan ancak sonuna kadar hizmet eden bu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bize küslük yaraşmaz, nefsimizi öne çıkarmak yaraşmaz. Çünkü sözümüz var, beklentiler var. Bu beklentiler sadece bizim değil, mazlum milletler var. Umutları, gelecekleri biziz. Bu sorumluluk altında küsebilir miyiz? Bu doğrultuda beklentileri olan varsa 2002'den beri beklentilerinin boşa olduğunu görmüşlerdir. Biz hizmet ettiğimiz için bu makamlardayız. Milletimiz hizmet etmeyenlere tekmeyi vurup gösteriyor. Bunun sayısız örnekleri var. Bu parti kurulduğundan beri o kadar farklı yöntemlerle oyun oynandı ki, bu tür projeler üretmekte uzmanlar. Biz de onların bu tür oyunlarını saymakta uzmanlaştık" dedi.

"Bu millete vereceğiniz projeleriniz varsa çıkın bunları konuşalım" diyen Canikli, "Ancak Kılıçdaroğlu'nun desteksiz atması gibi değil. Bir projeyi ortaya koyuyorsan kaynağını da açıklamalısınız. Projeniz olacak ancak altı dolu olacak. Kılıçdaroğlu, 2011'de o kadar söz verdi ki verdiği sözlerin devlet bütçesinde karşılığı yok. Bu seçim öncesinde de bir söz verip notere tasdik ettiriyor. Çünkü millet inanmıyor. Çünkü kendi sözünün bir kıymeti yok. Geçmişe bakıyoruz böylesin, bugün bakıyoruz böylesin. Kılıçdaroğlu'nu ülkeyi yönetemez. Bu nedenle bir değil 50 tane noteri bir araya getirsen senin kredini kapatamaz. Bugün Kılıçdaoğlu'nun yapmış olduklarının, söylediklerinin geçerliliği yok. Verdiği sözler devlet adamlığı yaklaşımıyla verilmiş sözler değildir. MHP de aynı şekilde" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Bakan Canikli, partisinin adaylarını tanıttı ve ardından Giresun Atatürk Meydanı'nda seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Canikli Aday Tanıtım Töreninde CHP'ye Yüklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement