Bakan Canikli'den Avustralyalı Medya Patronu Murdoch'a Tepki - Son Dakika
Politika

Bakan Canikli'den Avustralyalı Medya Patronu Murdoch'a Tepki

Bakan Canikli\'den Avustralyalı Medya Patronu Murdoch\'a Tepki

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, FOX TV’nin sahibi Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch’ın Paris’teki terör saldırısı ile ilgili attığı tweete tepki göstererek, “Irkçı bir yaklaşım olarak değerlendirmek lazım. Bu sakat ve hastalıklı bir yaklaşım” dedi.

12.01.2015 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, FOX TV'nin sahibi Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch'ın Paris'teki terör saldırısı ile ilgili attığı tweete tepki göstererek, "Irkçı bir yaklaşım olarak değerlendirmek lazım. Bu sakat ve hastalıklı bir yaklaşım" dedi.

Avustralyalı medya patronu Murdoch'ın, "Müslümanların çoğunluğu barışsever olabilir ama içlerinde büyüyen cihatçı kanserin farkına varıp ortadan kaldırılana dek onlar da sorumlu sayılmalıdır" şeklinde attığı tweete tepkiler gelmeye devam ediyor. Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Murdoch'ın attığı twett ile ilgili sert açıklamalarda bulunarak, "Irkçı bir yaklaşım olarak değerlendirmek lazım. Her suç bireyseldir. Bir Müslüman suç işlemişse bütün Müslümanlara atfetmek yanlıştır. Bu sakat ve hastalıklı bir yaklaşımdır. Anti İslamcı gruplar tarafından taraftar bulabilecek bir yöntem. Bu düşüncelerin kesinlikle bertaraf edilmesi lazım" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Canikli'den Avustralyalı Medya Patronu Murdoch'a Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement