Bakan Çavuşoğlu Alanya'da İftara Katıldı - Son Dakika
Güncel

Bakan Çavuşoğlu Alanya'da İftara Katıldı

Bakan Çavuşoğlu Alanya\'da İftara Katıldı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği iftar programına katıldı.

04.07.2015 09:38  Güncelleme: 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

ALTSO tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen iftar programına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, MHP Antalya milletvekilleri Mehmet Günal ve Tarkan Akıllı, Kaymakam Hasan Tanrıseven ile işadamları katıldı.

Bakan Çavuşoğlu, iftar programında ALTSO'nun son yıllarda taraflı tarafsız herkesin desteğini alan bir kurum haline geldiğini söyledi. ALTSO'nun Türkiye'ye örnek bir oda olduğunu belirten Çavuşoğlu, "Şehrin her meselesinde ticaret odasını yanımızda görüyoruz. Gerçekten son yıllarda saygın bir kurum haline geldi. Bugün Alanya'da kurduğumuz bir devlet üniversitesi ve Özel Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi'nin durumu, geleceği, sorunları ve neler yapabiliriz konusunda toplantılar yaptık. Bütün toplantılarda en büyük güvencemiz ALTSO oldu. Çünkü eğitime ve her iki üniversiteye destek veriyor ve şimdi de bir yüksekokulu inşallah Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'ne ticaret odamız sayesinde kavuşturacağız. En kısa zamanda inşaatına başlanılarak gelecek akademik eğitime yetiştirilecek" dedi.

Bakan Çavuşoğlu konuşmasının ardından iftar programına katılanlarla yakından ilgilendi. Burada vatandaşlarla bir süre sohbet eden Çavuşoğlu daha sonra Alanya'dan ayrıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Çavuşoğlu Alanya'da İftara Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement