Son Dakika! PKK'lı Teröristlerin Kerkük'e Girmesi ile İlgili Hükümetten İlk Açıklama - Son Dakika
Güncel

Son Dakika! PKK'lı Teröristlerin Kerkük'e Girmesi ile İlgili Hükümetten İlk Açıklama

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, PKK'lı teröristlerin Kerkük'e girdiği yönündeki haberlerle ilgili "Süreci takip ediyoruz. PKK ve diğer örgütlere müsaade etmeyiz" dedi.

22.10.2016 13:19  Güncelleme: 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, PKK'lı teröristlerin Kerkük'e girdiği yönündeki haberlerle ilgili olarak, "Biz oradaki süreci takip ediyoruz. Kesinlikle PKK'nın ve diğer terör örgütlerinin burada oldu bittiye getirip de özellikle bu bölgede hareket etmesine müsaade etmeyiz" dedi.

BELİNİ KIRAN AK PARTİ'Lİ VEKİLİ ZİYARET ETTİ

Bakan Çavuşoğlu, AK Parti'nin Afyonkarahisar'da gerçekleştirdiği 25. İstişare ve Değerlendirme toplantısına katılmak için geldiği sırada otelin girişinde merdivenlerden düşerek bileğini kıran AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

"DURUMU GAYET İYİ"

Hastane ziyaretinin ardından Aydın'ın durumu hakkında kendisini bekleyen gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Çavuşoğlu, Aydın'ın durumunun iyi olduğunu ve öğle saatlerinde taburcu edileceğini kaydetti. Bakan Çavuşoğlu, "Kendisi gayet iyi, biraz sonra da çıkabilir. Hiçbir hayati tehlikesi yok zaten burada üniversitede başta Rektörümüz, Başhekimimiz olmak üzere bütün hocalarımız ilgilenmiş. Son derece iyi, kolunda biraz çatlaklık var. Birkaç tane de düşmenin vermiş olduğu şey var. Dikişler atılmış bugün öğlende sonra çıkış olacak. Hiçbir problem yok gayet iyi çok şükür" diye konuştu.


PKK'lı teröristler Kerkük'te böyle görüntülenmişti...

"KESİNLİKLE MÜSADE ETMEYİZ"

Bakan Çavuşoğlu bir gazetecinin "Efendim Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslar Arası Gazeteciler Derneği, PKK'lı teröristlerin Kerkük'e girdiğini açıkladı, yorumunuz ne olacak, neler söyleyeceksiniz?" sorusuna yanıt vererek şunları söyledi:

"Biz oradaki süreci takip ediyoruz. Kesinlikle PKK'nın ve diğer terör örgütlerinin burada oldu bittiye getirip de özellikle bu bölgede hareket etmesine müsaade etmeyiz. Zaten Türkiye şu anda da koalisyonun içinde yer alıyor. Aktif bir şekilde hem koalisyonun güçleri ile birlikte hem de yerel güçlerle birlikte hem de hava kuvvetlerimiz ile birlikte içerisindeyiz ve bu gelişmelere de müsaade etmeyeceğiz. Olayları ve gelişmeleri çok yakından takip ediyoruz."

Bakan Çavuşoğlu açıklamalarının ardından hastaneden ayrıldı.

Son Dakika! PKK\'lı Teröristlerin Kerkük\'e Girmesi ile İlgili Hükümetten İlk Açıklama
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son Dakika! PKK'lı Teröristlerin Kerkük'e Girmesi ile İlgili Hükümetten İlk Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement