Bakan Çavuşoğlu, Serik İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Bakan Çavuşoğlu, Serik İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Bakan Çavuşoğlu, Serik İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya ziyareti kapsamında partisinin Serik İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

06.09.2014 18:54  Güncelleme: 19:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya ziyareti kapsamında partisinin Serik İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Davul zurnayla karşılanan Bakan Çavuşoğlu, burada da vatandaşların tebriklerini kabul etti. 10 Ağustos'ta halkın desteğiyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçildiğini hatırlatan Bakan Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun ise delegelerin oyu ile genel başkan ve Başbakan olduğunu ifade etti.

62. Hükümetin kurulmasıyla Başbakan Davutoğlu'nun göreve başladığını aktaran Bakan Çavuşoğlu, "62. Hükümet kaldığı yerden görevine devam ediyor. Avrupa Birliği Bakanı olarak hizmetimizi yaptık 62. Hükümette, Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızın takdiriyle Dışişleri Bakanı olarak ülkeme ve milletime hizmet etmeye devam ediyorum. Bu kutlu yolculukta her görev kutsaldır. Onurdur, şereftir. Vazifemizin bilincindeyiz. Sorumluluklarımız var ve bunun bilincindeyiz. Her gittiğim yerde sizlerleyim. En küçük fırsatta sizlere geleceğim. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın" dedi.

Omuz omuza vermenin faydalarını her zaman gördüklerinin altını çizen Bakan Çavuşoğlu, "Karşılaştığımız zorlukların üstesinden geldik. Yapacak işlerimiz çok. Çok hizmet etmemiz lazım. 30 Mart seçimlerinde Serik tarih yazdı. Belediye seçimlerinde belediyecilikte yeni sayfa açtı ve belediyeyi AK Parti'ye verdi. Bunu çok iyi değerlendirip hizmet etmemiz lazım. Bir tarafı deniz bir tarafı Torosların zirvesi ve yaylalarımız. Her noktaya hizmet götürmemiz lazım. Başkanımız çalışacak bizde kendisine yardım olacağız" dedi.

Alkışlarla uğurlanan Bakan Çavuşoğlu, Manavgat ilçesine hareket etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Çavuşoğlu, Serik İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement