Bakan Çavuşoğlu, Tütüncü Halkın ve Milletin Başkanı - Son Dakika
Yerel

Bakan Çavuşoğlu, Tütüncü Halkın ve Milletin Başkanı

Bakan Çavuşoğlu, Tütüncü Halkın ve Milletin Başkanı

Kepez Belediyesi’nin iftar sofrasında orucunu açan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Başkan Hakan Tütüncü’nün ilçede girilmedik ev ve dükkan bırakmadığını belirterek, "Halkın, milletin belediye başkanı böyle olur" dedi.

21.06.2015 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi'nin iftar sofrasında orucunu açan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Başkan Hakan Tütüncü'nün ilçede girilmedik ev ve dükkan bırakmadığını belirterek, "Halkın, milletin belediye başkanı böyle olur" dedi.

"BAŞKAN TÜTÜNCÜ VE EŞİ'NDEN RAMAZAN ZİYARETLERİ"

66 mahallede iftar düzenleyen Kepez Belediyesi, Ramazan'ın ilk 3 gününde iftar sofrasını, Varsak Zeytinlik ve Altınova Sinan mahallelerinde kurdu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de eşi Dr. Ayşe Tütüncü ile iftar öncesi iki mahallede ev ziyaretlerinde bulunarak, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürdüler. Tütüncü çifti, Altınova Sinan Mahallesi'nde ise bazı hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Başkan Tütüncü, ziyaretler sırasında çocuklara da çeşitli hediyeler vererek sevindirdi. Ziyaretlere Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy ve meclis üyeleri de eşlik etti. Tütüncü ve beraberindekiler ziyaretlerin ardından Varsak Zeytinlik ve Altınova Sinan mahallerindeki iftar yemeğine katıldı.

"BAKAN 66 MAHALLEDE İFTARI BEĞENDİ"

Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'da Kepez Belediyesi'nin iki ayrı mahallede düzenlediği iftar sofrasının konuğu oldu. İftar sonrası kürsüye gelen Bakan Çavuşoğlu, Kepez Belediyesi'nin, 66 mahallede iftar düzenlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bakan Çavuşoğlu, "Gece-gündüz demeden halkın arasında olan, Kepez'in her mahallesinde hizmeti bulunan sevgili kardeşim Hakan Tütüncü'ye, düzenlediği bu iftar sofrasından dolayı teşekkür ediyorum. 66 mahallenin hepsinde iftar düzenliyor. Kendisini gönülden kutluyorum" ifadesini kullandı.

"TEK NOKTADA DEĞİL, 66 MAHALLEDE İFTAR"

Birlik ve beraberliklerinin daim olmasını temenni eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "İftar sofralarımızı onurlandıran Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na, İl Başkanımız Rıza Sümer'e ve tüm Kepezli hemşerilerimize teşekkür ederim. Bu Ramazan'da, iftar sofralarını bir noktada değil, bütün mahallelerimizde kuralım istedik. Her gün iki ayrı, bazen üç mahallemizdeki iftar programlarında Kepezli hemşerilerimizle buluşuyoruz. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun" dedi.

"BAKAN ÇAVUŞOĞLU VE BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN TAZİYE ZİYARETİ"

İftar programlarından sonra Çavuşoğlu ve Tütüncü, Zeytinlik Mahalle Muhtarı Süleyman Aksu'ya taziyede bulundular. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Çavuşoğlu, Tütüncü Halkın ve Milletin Başkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement