Bakan Çavuşoğlu, Yörükler Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Bakan Çavuşoğlu, Yörükler Derneği'ni Ziyaret Etti

Bakan Çavuşoğlu, Yörükler Derneği\'ni Ziyaret Etti

ANTALYA (İHA) – AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, “Avrupa’nın başkentine Türk bayrağını diktik, 47 ülkenin başkanlığında ilk defa bir Yörük, Türk ve Müslüman olma şerefine nail olduk. Hakkını da verdik” dedi.

26.03.2014 20:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA (İHA) – AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Avrupa'nın başkentine Türk bayrağını diktik, 47 ülkenin başkanlığında ilk defa bir Yörük, Türk ve Müslüman olma şerefine nail olduk. Hakkını da verdik" dedi.

Bakan Çavuşoğlu, Antalya Yörükler Derneği'ni ziyaret etti. Çavuşoğlu, buradaki Yörüklere yaptığı konuşmada kendisinin de Yörük hayatını aktif bir şekilde sürdüren ailenin ferdi olduğunu ve Yörük olmaktan onur duyduğunu söyledi. Nerede olursa olsun Türkiye'yi ve Antalya'yı temsil etmekten gurur duyduğunu ifade eden Bakan Çavuşoğlu, "Avrupa'nın başkentine Türk bayrağını diktik, 47 ülkenin başkanlığında ilk defa bir Yörük, Türk ve Müslüman olma şerefine nail olduk. Hakkını da verdik. Yaptığımız görevlerde soydaşlarımızı, akrabalarımızı unutmadık. Nerede bir kardeşimiz, nerede bir Türk varsa hepsini gittik bulduk. Yardımına koştuk" diye konuştu.

Bakan Çavuşoğlu, Avrupa'ya hizmet ederken soydaşları, Türkleri unutmadıklarını kaydetti. Seçim arifesinde olduklarını dile getiren Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel ve Hakan Tütüncü için destek istedi.

Antalya Yörükler Derneği Başkanı Abdullah Duman ise Bakan Çavuşoğlu'nu ağırlamaktan büyük onur duyduklarını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Çavuşoğlu, Yörükler Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement