Bakan Çelik, Fırat'ın Onuruna Verdiği Yemeğe Katıldı - Son Dakika
Politika

Bakan Çelik, Fırat'ın Onuruna Verdiği Yemeğe Katıldı

Bakan Çelik, Fırat\'ın Onuruna Verdiği Yemeğe Katıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, eski AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat'ın onuruna verdiği yemeğe katıldı.

17.11.2012 22:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, eski AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat'ın onuruna verdiği yemeğe katıldı.

Eski AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, Rişvan Aşireti Derneği'nde Bakan Çelik onuruna yemek verdi. Yemekte Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Cemal Aktaşoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, milletvekilleri ve kurum müdürleri de hazır bulundu. Programın açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı İbrahim Halil Arslan, katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür etti. Daha sonra kürsüye gelen aşiret önderi ve eski AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Fırat, "1999 yılından buyana beraber siyaset yapma şerefine nail olduğum Sayın Faruk Çelik, bana göre bir şans olarak Şanlıurfa Milletvekili olarak göreve başladı. 12-13 yıldan buyana çeşitli kademelerde beraber çalışma zevkine erdiğim, hakikaten siyaset adamı olarak da çok takdir ettiğim kardeşimle burada buluşmaktan mutluluk duydum. Biliyorum çok yoğunlar. Buraya kadar zahmet edip geldikleri için de hemşehrilerim adına kendilerine bir kez daha teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum" dedi.

Son olarak konuşan ve misafirperverliklerinden herkese teşekkür eden Bakan Faruk Çelik, "Siyaset zor bir zanaat. Burada bulunan aşiret mensubu arkadaşlarımıza bunu demek istiyorum. Türkiye'nin, bölgenin gerçekleri var. Bu gerçekler doğrultusunda siyaset yapmak gerekiyor. Politika yapmamak gerekiyor, yani politika işin iki yüzlülük tarafı, siyaset işin doğru tarafıdır. Biz sizlere böyle davrandık. Öyle durduk, sizler bizi öyle gördünüz. İnşallah bu samimiyet içerisinde bölgedeki insanımızın tüm değerlerine maddi manevi sahip çıkarak yol yürümeye birlikte devam edeceğiz. Bu güzel evsahipliğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Hizmetinizde, emrinizdeyiz ve kapımız her zaman açıktır sizlere" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yemeğe geçildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Çelik, Fırat'ın Onuruna Verdiği Yemeğe Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement