Bakan Çelik: Oy Mukaddestir - Son Dakika
Yerel

Bakan Çelik: Oy Mukaddestir

Bakan Çelik: Oy Mukaddestir

Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, partisinin Eyyübiye İlçe Belediye Meclis Üyesi Adayı Necmeddin Sağlam'ın seçim bürosunun açılışına katıldı.

10.03.2014 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmasında sorunların üstesinden nasıl gelineceğini, işsizliğin sorununu nasıl çözüleceğini ve altyapıyı nasıl tamamlanacağını anlatan Bakan Çelik, "Oy mukaddestir. Oy önemli; iş başına getireceğiniz arkadaşlar bu sorunları nasıl çözeceğini bilen arkadaşlar olmalı. Eyyübiye'deki tapu meselesini, kalkınmayı ve organize sanayi bölgelerini kurmayı deneyimli kadrolar olmadan nasıl çözeceksiniz" dedi.

'URFA'YA YATIRIMA GELDİK'
Şanlıurfa'da bir yılda 300 okulun ihalesini yaparak inşaatına başladıklarını söyleyen Bakan Çelik, Türkiye'nin hiçbir yerinde bu imkânın olmadığını belirterek, "Şanlıurfa'ya yatırımları getirdik. Sorun bakalım bize nasıl getirdik diye. Oyumuza dikkat edelim. Oyları dağıtarak, oy verelim diyerek; Şanlıurfa'da nesillerin, çocukların, torunların geleceğini karartmaya hiçbirimizin hakkı yok. 3 senedir milletvekili arkadaşlarımızla aranızdayız tam 8 katrilyon para aktardık Şanlıurfa'ya; Abide kavşağı niye yapılmamıştı daha önce, Topçu meydanı niye yapılmamıştı, şimdi yapıldı. İki organize sanayi bölgesi bitti. Siverek'e kadar yollar gitti, hastaneler yapıldı, hastanelerin temeli atıldı devam ediyor" diyerek konuşmasını sürdürdü.

30 Mart seçimlerinin önemine değinen Bakan Çelik, Şanlıurfa'dan büyük destek beklediklerini ifade ederek, "Çünkü büyük imkânlara vesile olacak büyük desteğiniz. Aman oyları bölmeyelim. Oy çok önemli; ne kadar güçlü gönderirseniz, o derece güçlü ve Ankara'dan söke söke Şanlıurfa'nın hakkını alır getiririz Allah'ın izni ile" şeklinde konuştu.

Eyyübiye'nin mahallelerinden annelerin, babaların, gençlerin kapı kapı dolaşmasını isteyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar ise 30 Mart seçimlerinin Türkiye'nin geleceği seçimi olduğunun anlatılması gerektiğini söyleyerek, güçlü bir şekilde yoluna devam edeceklerini vurguladı.

Konuşmaların ardından parti yöneticileri Necmettin Sağlam'a ait seçim bürosunun açılışını gerçekleştirerek, vatandaşlarla sohbet etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bakan Çelik: Oy Mukaddestir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement