Bakan Çelik "Siverek'ten Yansımalar" Fotoğraf Sergisinin Açılışını Yaptı - Son Dakika
Güncel

Bakan Çelik "Siverek'ten Yansımalar" Fotoğraf Sergisinin Açılışını Yaptı

ANKARA (İHA) – Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, “Siverek’ten Yansımalar” adlı serginin açılışına katıldı.

01.03.2016 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA (İHA) – Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, " Siverek'ten Yansımalar" adlı serginin açılışına katıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, Siverek Fotoğraf Sanatçıları tarafından TBMM Mustafa Necati Kültür Evi'nde düzenlenen "Siverek'ten Yansımalar" adlı fotoğraf sergisine katıldı. Serginin açılış kurdelesini kesen Çelik, serginin barışa, dostluğa, kardeşliğe hizmet etmesini temenni ettiğini söyledi.

Bakan Çelik, Türkiye'nin dört bir tarafının güzelliklerle dolu olduğunu söyledi. Dört mevsimin yaşandığı coğrafyada yaşadığımızı ifade eden Çelik, "Bu güzellikleri doya doya yaşama imkanımız varken, bundan zevk almak, keyif almak varken ağzımızın tadını bozacak hadiselerin önceden beri özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde cereyan ettiğini hepimiz biliyoruz. Bu güzellikleri karartmaya çalışanlara cevap olması açısından bu fotoğraf sergisinin Ankara'da açılıyor olması son derece sevindirici" diye konuştu.

Bakan Çelik, açılış konuşmasının ardından sergiyi gezerek fotoğrafçılardan fotoğraflar hakkında bilgiler aldı.

AK Parti Urfa Milletvekili Kasım Gülpınar da sergiye katıldı. Türkiye'nin sıkıntılı günler yaşadığını ifade eden Gülpınar, serginin bir farkındalık oluşturmak adına ve Urfa'nın doğal güzelliklerini tanıtmak adına güzel bir çalışma olduğunu dile getirdi. Gülpınar, serginin açılışına katılan davetlileri Urfa'daki doğal güzellikleri canlı görmeleri adına Urfa'ya davet etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Çelik 'Siverek'ten Yansımalar' Fotoğraf Sergisinin Açılışını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement