Bakan Çelik'ten Masum ile Zalimi Ayıralım Çağrısı - Son Dakika
Güncel

Bakan Çelik'ten Masum ile Zalimi Ayıralım Çağrısı

Bakan Çelik\'ten Masum ile Zalimi Ayıralım Çağrısı

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, sosyal medyada Gazze’de katliam yapan İsrail Hükümeti’ne karşı başlatılan protestoda boykot listesine Mario Levi’nin kitaplarının da dahil edilmesini yine sosyal medyadan eleştirdi.

24.07.2014 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, sosyal medyada Gazze'de katliam yapan İsrail Hükümeti'ne karşı başlatılan protestoda boykot listesine Mario Levi'nin kitaplarının da dahil edilmesini yine sosyal medyadan eleştirdi.

Bakan Ömer Çelik, boykot listesine Levi'nin kitaplarının da dahil edilmesiyle ilgili, "Gazze'deki mazlumları katledenlere duyulan tepki her bakımdan haktır. İnsanlık gereğidir. Vicdan ve namus gereğidir. Zalime karşıdır. Bu haklı tepkiyi, genelde Musevilere, özelde ise Musevi vatandaşlarımıza ve sinagoglara tepki haline getirmeye çalışanların yaptıkları ise asla hak değildir. Hiçbir şekilde kabul edilemez. Her bakımdan reddedilmelidir. İnsanlık adına yanlıştır. Bu bağlamda Türkçe'nin güzel yazarlarından Mario Levi'ye dönük provokatif tepkiler büyük yanlıştır. Bu nefret suçudur. Musevi vatandaşlarımız, kültürleri ve sinagogları bu memleketin ayrılmaz bir parçasıdır. Hep öyle kalacaktır. Onlar bu topraklarda 'misafir' değildir. Hep beraber kendi memleketimizdeyiz, hepimiz ev sahibiyiz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Çelik'ten Masum ile Zalimi Ayıralım Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement