Bakan Çelik'ten Prof. Dr. Schmıdt İçin Başsağlığı Mesajı - Son Dakika
Politika

Bakan Çelik'ten Prof. Dr. Schmıdt İçin Başsağlığı Mesajı

Bakan Çelik\'ten Prof. Dr. Schmıdt İçin Başsağlığı Mesajı

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Göbeklitepe Ören Yeri Kazı Başkanı Prof. Dr. Klaus Schmidt’in ani ölümünün ardından sosyal medyadan başsağlığı diledi.

21.07.2014 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Göbeklitepe Ören Yeri Kazı Başkanı Prof. Dr. Klaus Schmidt'in ani ölümünün ardından sosyal medyadan başsağlığı diledi.

Bakan Çelik, bilim adamının vefatından duyduğu üzüntüyü ve yaptığı çalışmaların insanlık tarihi ve Türkiye için önemini dile getirerek, "Şanlıurfa Göbeklitepe Ören Yeri'nde 1995 yılından bu yana Bakanlığımız ve Alman Arkeoloji Enstitüsü adına kazı çalışmalarını yürüten Prof. Dr. Klaus Schmidt'in ani ve beklenmedik vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. Bilimsel kazı ve araştırmalarıyla ülkemiz ve dünya arkeolojisine büyük katkılar sağlayan, üretkenliği ile gelecek kuşaklara yol gösteren, kültür ve bilim hayatımızda iz bırakan Prof. Dr. Klaus Schmidt'in ülkemizde yapmış olduğu bilimsel çalışmalar daima takdirle anılacaktır. Prof. Dr. Klaus Schmidt'in yakınlarına ve tüm bilim camiasına başsağlığı dilerim" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Çelik'ten Prof. Dr. Schmıdt İçin Başsağlığı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement