Bakan Danışmanı Bekleviç'den Yazgı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bakan Danışmanı Bekleviç'den Yazgı'ya Ziyaret

Bakan Danışmanı Bekleviç\'den Yazgı\'ya Ziyaret

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun Danışmanı Tuna Bekleviç, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

14.04.2014 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun Danışmanı Tuna Bekleviç, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Ziyaretinin amacının Belediye Başkanı Yazgı'ya hem hayırlı olsun demek hem de Aksaray'a yapılabilecekler konusunda bir çalışma yapmayı hedeflemek olduğunu ifade eden Bakan Danışmanı Bekleviç, "Aynı zamanda Edirne ile Aksaray arasında kültür köprüleri oluşturmayı, yatırım ortamlarını iyileştirmeyi, ticari faaliyetleri yoğunlaştırmayı ve bu alanlarda beraber ortaklaşa projeleri konuşmak istiyoruz. Kıymetli başkanımız tabii ki çok yeni. Beraberce önümüzdeki dönemlerde yeni projelerle beraber hem Aksaray halkı için hem Trakya, Edirne, Balkanlarla birlikte neler yapabileceğimizi çalışacağız. Bu çalışmalar çerçevesinde Aksaray halkımıza yararlı olmayı hedefliyoruz. Bu vesile ile de Aksaray'daki genç işsizliğin azaltılması anlamında gerek partimizin gerek başkanımızın yaptığı çalışmalar açısından katkı sağlamayı hedefliyoruz" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Danışmanı Bekleviç'den Yazgı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement