Bakan Elvan'dan CHP İl Başkanına Kırmızı Karanfil - Son Dakika
Politika

Bakan Elvan'dan CHP İl Başkanına Kırmızı Karanfil

Bakan Elvan\'dan CHP İl Başkanına Kırmızı Karanfil

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları sırasında karşılaştığı CHP Karaman İl Başkanı Ahmet Ertuğrul’a kırmızı karanfil verdi.

09.08.2014 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları sırasında karşılaştığı CHP Karaman İl Başkanı Ahmet Ertuğrul'a kırmızı karanfil verdi.

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek için eşi Zeliha Elvan ile birlikte 3 gündür memleketi Karaman'da bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve partililerle birlikte sokak sokak dolaşarak esnaf ziyaretlerinde bulundu. Parti il binası önünden başlayan esnaf ziyaretlerine 300'e yakın partili de katıldı. Bakan Elvan ziyaretleri sırasında girdiği yerel bir gazetenin bürosunda karşılaştığı Cumhuriyet Halk Partisi Karaman İl Başkanı Ahmet Ertuğrul'a kırmızı karanfil vererek sohbet etti.

Aktekke Meydanı'nda tamamlanan ziyaretlerin sonunda Bakan Elvan, kendisiyle birlikte ziyaretlere katılan partililere seslenerek, "Türkiye gerçek anlamda bağımsızlığına kavuşuyor. Milli irade gerçek anlamda yerini buluyor. Bugün de birlikte milli irade için, Başbakanımız için bu programı düzenledik. 10 Ağustos'ta AK Parti'ye karşı Başbakanımıza karşı bunca mücadeleye rağmen, itibarsızlaştırma girişimlerine rağmen bu vesayet odaklarının halk üzerindeki değişik oyunlarına rağmen, hükumetimizi yıkma girişimlerine rağmen, o sizin güçlü desteğinizle bugüne kadar zaferden zafere koştuk. İnşallah 10 Ağustos'ta bir başka zafere imza atacağız" dedi.

Bakan Elvan, daha sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya'da düzenleyeceği mitinge katılmak üzere Karaman'dan ayrıldı. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Elvan'dan CHP İl Başkanına Kırmızı Karanfil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement