Bakan Elvan: Fsm'deki Çalışmalar Vatandaşın Ulaşımını Etkilemeyecek Şekilde Planlandı - Son Dakika
Güncel

Bakan Elvan: Fsm'deki Çalışmalar Vatandaşın Ulaşımını Etkilemeyecek Şekilde Planlandı

Bakan Elvan: Fsm\'deki Çalışmalar Vatandaşın Ulaşımını Etkilemeyecek Şekilde Planlandı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde (FSM) bakım ve onarım çalışmalarının başlayacağını, buradaki çalışmaların vatandaşın ulaşımını etkilemeyecek şekilde planlandığını belirterek, "FSM'de çalışmalar saat 23.00'ten sabah 06.00'ya kadar devam edecek, sadece bir şerit kapanacak" dedi.

17.10.2014 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde (FSM)  bakım ve onarım çalışmalarının başlayacağını, buradaki çalışmaların vatandaşın ulaşımını etkilemeyecek şekilde planlandığını belirterek,  "FSM'de çalışmalar saat 23.00'ten sabah 06.00'ya kadar devam edecek, sadece bir şerit kapanacak" dedi.

Bakan Elvan, ebola virüsü konusunda da "Tüm hostesler ebola konusunda eğitim aldılar" diye konuştu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Avrupa Havayolları Birliği (AEA) Havacılık Liderleri Zirvesi'nin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Uçuşlarda Ebola nedeniyle herhangi bir kısıtlamanın söz konusu olmadığını, Sağlık Bakanlığı, Türk Hava Yolları (THY) ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ) Ebola virüsüne karşı gerekli önlemleri aldığını belirten Elvan, bu konuya yüksek hassasiyetle yaklaşıldığını kaydetti.

THY personelinin Ebola'ya ilişkin eğitime tabi tutulduğunu kaydeden Elvan, "Tüm hostesler Ebola konusunda eğitim aldılar. Dolayısıyla bu konuda (uçuş yeri) herhangi bir Afrika ülkesiyse oradan gelişte, check-in kısmında veya uçakta herhangi bir şüpheli durum olduğunda gereken önlemleri alıyorlar. Yurt içine girişte de gerekli önlemler alınmış durumda" dedi.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım ve onarım çalışmaların başlayacağını kaydeden Elvan, buradaki çalışmaların vatandaşın ulaşımını etkilemeyecek şekilde planlandığını söyledi. Elvan, "Boğaziçi Köprüsü'nde olduğu gibi FSM'de de çalışmalarımız saat

23.00'te başlayacak ama kapatma işlemlerine saat 22.00'de başlanacak. Saat 23.00'ten sabah 06.00'ya kadar çalışmalarımız devam edecek, sadece bir şerit kapanacak. Trafiği etkileyeceğini düşünmüyoruz, herhangi bir sıkıntı yaşanmayacak" şeklinde konuştu.

THY Genel Müdürü Temel Kotil ise Brüksel Havayolları Genel Müdürünün bu sabah Afrika'dan gelerek kendilerine Ebola konusunda brifing verdiğini açıkladı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Elvan: Fsm'deki Çalışmalar Vatandaşın Ulaşımını Etkilemeyecek Şekilde Planlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement