Bakan Elvan, Kuveyt Emir Vekili ve Veliaht Prens Şeyh Nawaf Al Ahmad Al Sabah Tarafından Kabul... - Son Dakika
Güncel

Bakan Elvan, Kuveyt Emir Vekili ve Veliaht Prens Şeyh Nawaf Al Ahmad Al Sabah Tarafından Kabul...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın Kuveyt Emir Vekili Veliaht Prens Şeyh Nawaf Al Ahmad AL Sabah tarafından kabulu Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Kuveyt Emir Vekili ve Veliaht Prens Şeyh Nawaf Al Ahmad Al Sabah ile Kuveyt Başbakan Vekili, Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Şeyh Muhammed Khaled Al Hamad Al Sabah tarafından kabul edilecek, Kuveyt Planlama ve Kalkınmadan Sorumlu Devlet Bakanı ve Sosyal İşler ve Çalışma Bakanı Hind Subaih Barrak Al Subaih ile görüşecek.

20.09.2016 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın Kuveyt Emir Vekili Veliaht Prens Şeyh Nawaf Al Ahmad AL Sabah tarafından kabulu Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Kuveyt Emir Vekili ve Veliaht Prens Şeyh Nawaf Al Ahmad Al Sabah ile Kuveyt Başbakan Vekili, Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Şeyh Muhammed Khaled Al Hamad Al Sabah tarafından kabul edilecek, Kuveyt Planlama ve Kalkınmadan Sorumlu Devlet Bakanı ve Sosyal İşler ve Çalışma Bakanı Hind Subaih Barrak Al Subaih ile görüşecek.

Bakan Elvan, Kuveyt Emir Vekili ve Veliaht Prens Şeyh Nawaf Al Ahmad Al Sabah Tarafından Kabul...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Elvan, Kuveyt Emir Vekili ve Veliaht Prens Şeyh Nawaf Al Ahmad Al Sabah Tarafından Kabul... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement