Bakan Elvan, Özel Harekat Daire Başkanlığını Ziyaret Etti - Son Dakika
Ekonomi

Bakan Elvan, Özel Harekat Daire Başkanlığını Ziyaret Etti

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin, "Türkiye'nin bir daha böyle bir tablo ile karşılaşmaması için gerekli her türlü tedbir alınacak.

03.08.2016 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin, " Türkiye'nin bir daha böyle bir tablo ile karşılaşmaması için gerekli her türlü tedbir alınacak." dedi.

Elvan, Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığına başsağlığı ziyaretinde bulundu. Burada Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz'den bilgi alan Lütfi Elvan, darbe girişimi sırasında uçaklar tarafından bombalanan binanın önüne karanfil bıraktı.

Darbe girişimi sırasında şehit olanlara Allah'tan rahmet dileyen Bakan Elvan, darbe girişimine karşı koyanların müthiş bir mücadele örneği sergilediklerini söyledi.

Elvan, ülke ve millet için hep birlikte mücadele etmeye devam edeceklerini vurgulayarak, "Bu hainlerden sonuna kadar hesap soracağız. Allah'ın izniyle en ağır şekilde cezalandıracağız. Türkiye'nin bir daha böyle bir tablo ile karşılaşmaması için gerekli her türlü tedbir alınacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Bakan Elvan, Özel Harekat Daire Başkanlığını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement