Bakan Elvan: "Türk Milleti, 29 Ekim Ruhunu Kıyamete Kadar Yaşayacak ve Yaşatacaktır" - Son Dakika
Yerel

Bakan Elvan: "Türk Milleti, 29 Ekim Ruhunu Kıyamete Kadar Yaşayacak ve Yaşatacaktır"

Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar olacağını belirterek, “Türk Milleti, 29 Ekim Ruhunu kıyamete kadar yaşayacak ve yaşatacaktır” dedi.

28.10.2016 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet payidar olacağını belirterek, "Türk Milleti, 29 Ekim Ruhunu kıyamete kadar yaşayacak ve yaşatacaktır" dedi.

Bakan Elvan, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Mesajında, "Milletçe mensubu olmaktan şeref duyduğumuz aziz Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yılını gururla, sevinçle idrak ediyoruz" diyen Elvan, şunları kaydetti: " 'Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yükseltecek olan sizlersiniz' diyerek Cumhuriyete ve değerlerine sahip çıkma görevini milletimize veren Büyük Atatürk'ün bu emaneti dünya durdukça yaşayacak, devletimiz ebet müddet bu topraklarda milletimize hizmet edecektir. İçte ve dışta devletimizin, milletimizin, vatanımızın birliğine, bütünlüğüne, bekasına kast etmeye kalkanlara hiçbir şekilde müsaade edilmeyecek, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır."

Bunun en son göstergesinin 15 Temmuz olduğuna işaret eden Elvan, "Milletimiz adeta destan yazarak kendi istiklaline ve Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkmıştır. Herkes bilsin ki, bu topraklar milletimizin vatan yaptığı topraklardır, Cumhuriyet milletimizin kurduğu Cumhuriyettir, bu vatana ve bu devlete en zor zamanında sahip çıkan Türk Milleti, 29 Ekim Ruhunu kıyamete kadar yaşayacak ve yaşatacaktır. Milletimizin Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyor; 15 Temmuz şehitlerimizi, İstiklal Harbini kazanarak Cumhuriyetimizi kuran kadroları, şehitlerimizi, gazilerimizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Elvan: 'Türk Milleti, 29 Ekim Ruhunu Kıyamete Kadar Yaşayacak ve Yaşatacaktır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement