Bakan Elvan: Yollarımız Kısa Süre İçinde Açılır - Son Dakika
Güncel

Bakan Elvan: Yollarımız Kısa Süre İçinde Açılır

Bakan Elvan: Yollarımız Kısa Süre İçinde Açılır

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Pınarbaşı-Şarkışla, Arapgir-Divriği, Eruh-Şırnak, Dereli-Şebinkarahisar, Erzurum-Çat ve Bayburt-Aşkale yollarının şu anda kar nedeniyle kapalı olduğunu söyledi.

09.01.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Pınarbaşı- Şarkışla, Arapgir- Divriği, Eruh- Şırnak, Dereli- Şebinkarahisar, Erzurum- Çat ve Bayburt-Aşkale yollarının şu anda kar nedeniyle kapalı olduğunu söyledi.

Partisinin Karabük iy kongresine katılmak üzere kente gelen Bakan Elvan, Polisevi önünde Vali Orhan Alimoğlu ve partililer tarafından karşılandı. Öğle yemeği için Polisevi'ne geçen Bakan Elvan, gazetecilerin karayollarında sürdürülen karla mücadele çalışmalarına ilişkin sorularını cevaplandırdı.

D-100 Karayolu Bolu Dağı Geçişi'nde düşen çığın temizlendiğini ve yolun açık olduğunu belirten Bakan Elvan, Pınarbaşı-Şarkışla, Arapgir-Divriği, Eruh-Şırnak, Dereli-Şebinkarahisar, Erzurum-Çat ve Bayburt-Aşkale yollarının ise şu anda kar nedeniyle ulaşıma kapalı olduğunu söyledi. Buralarda yoğun kar yağışının yanında fırtına da olduğuna işaret eden Bakan Elvan, "Çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Ekiplerimiz gece gündüz mücadeleyi sürdürüyorlar. Kısa bir süre içinde yollarımız açılır" dedi. Yollarda kalanlara gerekli yardımın yapıldığını ifade eden Bakan Elvan, "Valiliklerimizle işbirliği halinde yolda kalan vatandaşlarımıza yiyecek olsun, diğer acil ihtiyaçlarını giderme olsun gerekli desteği veriyoruz. Zaman zaman AFAD ve Kızılay'ın da desteği oluyor" diye konuştu.

LANETLİYORUM

Soru üzerine Paris'teki saldırıya da değerlendiren Bakan Elvan, şöyle dedi:

"Bu tür saldırıları lanetle kınıyorum. Bunları kabullenebilmek, anlayabilmek mümkün değil. Bir insanın canına nasıl ne şekilde kıyılır? Lanetliyorum bu insanları, bu teröristleri. Bunların arkasında kimlerin olduğu mutlaka bulunmalı ve tespit edilmelidir. Çünkü bu insanlar birilerinin destekleriyle, birilerinden aldığı güçle bu tür eylemleri gerçekleştiriyorlar. Mutlaka bunun sonuna kadar gidilmeli."

Bakan Elvan, yemeğin ardından kongre salonuna geçecek. - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Elvan: Yollarımız Kısa Süre İçinde Açılır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement