Bakan Erdem'den Sandığa Gidin Çağrısı - Son Dakika
Güncel

Bakan Erdem'den Sandığa Gidin Çağrısı

Bakan Erdem\'den Sandığa Gidin Çağrısı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ahmet Erdem, "Hemşerilerimiz 1 Kasım’da mutlaka sandığa gitmeli ve mutlaka oylarını kullanmalı" dedi.

25.09.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ahmet Erdem, "Hemşerilerimiz 1 Kasım'da mutlaka sandığa gitmeli ve mutlaka oylarını kullanmalı" dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla memleketi Tokat'a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ahmet Erdem, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nu makamında ziyaret etti. AK Parti Tokat Milletvekilleri Coşkun Çakır, Celil Göçer ve milletvekili adayı Zeyid Aslan'ında katıldığı ziyarette Bakan Erdem, gündeme ilişkin konularda açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin kritik dönemden geçtiği bu süreçte birlik beraberlik içerisinde olunması gerektiğini ifade eden Bakan Erdem, "Gün geçmiyor ki şehit haberleri geliyor. Şehitlerimize rahmet niyaz ediyorum. Biliyorsunuz 7 Haziran'da bir seçim oldu. Ancak bir iktidar teşekkül etmedi, koalisyon kurulmadı. Bunun neticesinde anayasa gereği bir seçim hükümeti kuruldu. Bizim temennimiz şudur hemşerilerimizden, 1 Kasım'da mutlaka sandığa gitmeli ve mutlaka oylarını kullanmaları. İstikrarla Türkiye'yi tekrar kavuşturmalarını temenni ediyorum" dedi.

Başkan Eroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ülke olarak millet olarak zor günlerden geçiyoruz. Daha şehitlerimizin açsını unutmadık, dün hac farizasını yerine getiren 800'e yakın Müslüman hayatını kaybetti" diye konuştu.

Bakan Erdem, ziyaretinin ardından cuma namazını Ali Paşa Camii'nde kıldı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Erdem'den Sandığa Gidin Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement