Bakan Eroğlu Afyonkarahisar'da İş Adamlarına Seslendi - Son Dakika
Politika

Bakan Eroğlu Afyonkarahisar'da İş Adamlarına Seslendi

Bakan Eroğlu Afyonkarahisar\'da İş Adamlarına Seslendi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti ile birlikte başta kamu ihalelerinde olmak üzere soygun düzeninin kaldırıldığını kaydederek, “Tayyip bey hakikaten her şeyini dört dörtlük yapmıştır.

21.10.2015 22:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti ile birlikte başta kamu ihalelerinde olmak üzere soygun düzeninin kaldırıldığını kaydederek, "Tayyip bey hakikaten her şeyini dört dörtlük yapmıştır. Bakın ben ilk defa burada söylüyorum, en çok beraber çalışan bir kişi olarak bir günden bir güne Tayyip bey 'şu işi şu kişiye ver' diye asla dememiştir" dedi.

Bakan Eroğlu, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında geldiği seçim bölgesi ve memleketi Afyonkarahisar'da, partisinin il başkanlığı tarafından kentteki sanayici ve iş adamlarına verdiği yemek davetine katıldı. Termal bir otelde gerçekleştirilen etkinliğe Bakan Eroğlu'nun yanı sıra AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, sivil toplum örgütleri temsilcileri, iş adamları ve sanayiciler katıldı. Etkinlikte konuşan Bakan Eroğlu, AK Parti ile Türkiye'de birçok şeyin değiştiğini ifade etti. Konuşmasında AK Parti öncesinde kamu ihalelerinde yapılan yolsuzlukla konusuna değinen Bakan Eroğlu, "AK Parti ile birlikte soygun düzeni kaldırıldı en önemlisi bu. Bakın AK Parti ile birlikte bir, ihale soygunları vardı. Bunu Türkiye'de ilk defa biz önledik. Çünkü işi bildiğimiz için ve tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruduğumuz için. Çünkü neticede bu dünyadaki hesap önemli değil. Her insan ölümü tadacak. Asıl olan öbür hayatta yüzünün akıyla gidebiliyor musun? Baki kalan şu gök kubbede hoş bir seda bırakabiliyor musun? İnsanların en hayırlısı insanlara en iyi hizmet anlayışı ile hizmet edebiliyor musun? Asıl olan bu. Dolayısıyla Allah'a şükür biz bunu getirdik. Tayyip bey hakikaten her şeyini dört dörtlük yapmıştır. Bir günden bir güne bakın ben ilk defa burada söylüyorum, en çok beraber çalışan bir kişi İSKİ'de en büyük yatırımları ben yapıyordum, şimdi bizim bakanlık büyük yatırımlar yapan bakanlık sırf Kıbrıs'a 1 milyar 600 milyon TL'lik yatırım yaptık. Bir günden bir güne Tayyip bey 'şu işi şu kişiye ver' diye asla dememiştir. Ben de hiçbir elemanıma demedim. En uygun teklifi veren kimse o alır. Peki daha önceden ne oluyordu? 3-5 kişi kendi arasında anlaşıyordu 'şu kadar şuraya yatıracaksın' diyordu tamamen şey buydu. Ama iş bitmiyordu. Neticede biz bunu bitirdik" diye konuştu.

"1 KASIM'DA TÜRKİYE İSTİKRARA KAVUŞACAK"

Konuşmasında daha sonra yaklaşan 1 Kasım seçimlerine değinen ve seçimlerde davetlilerden partisine destek isteyen Bakan Eroğlu, şunları söyledi:

"Koalisyonun ne demek olduğunu gençler bizzat yaşayarak öğreniyor. Siz iş adamlarımız istikrarsızlığın ne demek olduğunu bizzat yaşayarak öğrendiniz. Dolayısıyla bu mesele artık AK Parti meselesi değildir kesinlikle. Bu mesele tamamen memleket meselesidir. Dolayısıyla sevgili hemşehrilerim ben yapılanları anlatmayacağım. Özellikle Afyonkarahisar için büyük düşünüyoruz. Ege Gelişim Projesi (EGEGEP) ile Afyonkarahisar başta olmak üzere Ege bölgesine muazzam tesisler yapılacak ve 25 milyar TL harcanacak. Millet özellikle faiz lobisi gibilerine müsaade etmeyecek ve millet bu oyunu gördü, bozacak. Netice itibari ile sizden 1 Kasım'da ya Türkiye istikrara kavuşacak, ilerlemeye devam edecek bakın nereden nereye geldik. Artık bakın kendi gücüyle her şeyi yapan Türkiye var." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Eroğlu Afyonkarahisar'da İş Adamlarına Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement