Bakan Eroğlu, Aydın'a Geliyor - Son Dakika
Yerel

Bakan Eroğlu, Aydın'a Geliyor

Bakan Eroğlu, Aydın\'a Geliyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu 6-7 Şubat tarihlerinde Aydın’da olacak.

05.02.2014 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu 6-7 Şubat tarihlerinde Aydın'da olacak. Sulama teşkilatı ve birlik temsilcileriyle bir araya gelecek olan Bakan Eroğlu, Aydın, Söke ve Nazilli'de temel atma törenlerine katılacak.

Bakan Eroğlu, 7 Şubat Cuma günü ise Nazilli ile Aydın'da toplu açılış ve temel atma törenlerine katılacak. Programlar kapsamında 8 tesisin temelinin atılacağı, 9 tesisin ise açılışının yapılacağı açıklandı. 2 gün Aydın'da katılacak olan Bakan Eroğlu'nun programı şu şekilde oluşuyor: 6 Şubat Perşembe günü Bakan Eroğlu; 18.30-19.00 saatleri arasında Aydın Valiliğini Ziyaret edecek ve ardından 19.00-20.00 saatleri arasında Sulama Birlikleri, Ziraat Odaları Başkanları, Muhtarlar ile DSİ 21. Bölge Müdürlüğü'nde yemekli toplantıya katılacak.

Bakan Eroğlu'nun 07 Şubat Cuma günkü programı ise şu şekilde oluşuyor: Saat 11.00-12.30 saatleri arasında Nazilli Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan Nazilli Dereköy Deresi Taşkın Koruma Tesis Temel Atma ve İsabeyli Deresi 2. Kısım Taşkın Koruma Tesis açılış merasimine katılacak. 15.30-17.00 saatlerinde de Aydın Atatürk Spor Salonu'nda toplu temel atma ve açılış merasimi katılacak. 18.00-19.00 saatlerinde Adnan Menderes Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Söke Kampüsü Temel Atma Töreni'ne katılacak.

Bakan Eroğlu'nun Aydın programı 21.30'da Aydın'da yayın yapan bir yerel televizyonuna konuk olmasıyla sona erecek. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Eroğlu, Aydın'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement