Bakan Eroğlu: Bazı Ülkelerde PKK'ya Özel Silah Üreten Fabrikalar Var (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu: Bazı Ülkelerde PKK'ya Özel Silah Üreten Fabrikalar Var (2)

Bakan Eroğlu: Bazı Ülkelerde PKK\'ya Özel Silah Üreten Fabrikalar Var (2)

EROĞLU MEMLEKETİNDE 'EVET' OYU İSTEDİOrman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar programı kapsamında Bayat İlçesi'nden sonra İhsaniye İlçesi Döğer Beldesi'ndeki orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve Orköy kredi sertifikaları dağıtım törenine katıldı.

24.03.2017 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EROĞLU MEMLEKETİNDE 'EVET' OYU İSTEDİ

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar programı kapsamında Bayat İlçesi'nden sonra İhsaniye İlçesi Döğer Beldesi'ndeki orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve Orköy kredi sertifikaları dağıtım törenine katıldı. Burada kalabalığa seslenen Bakan Eroğlu, 16 Nisan'daki referanduma işaret ederek vatandaşlardan 'evet' oyu kullanmalarını istedi. Referandumun rejim değişikliği olmadığını belirten Bakan Eroğlu, şunları kaydetti:

"16 Nisan'da önünüze bir sandık konulacak. İnanın bu tarihi bir fırsattır. Ülkemizin istiklali ve istikbali için gerçekten muhteşem bir halk oylamasıdır. Bakın ne değişiyor, ne olacak? Çok şey değişecek. Türkiye'de 93 yılın büyük bir kısmı kavgayla geçti. Kısa dönemli koalisyon hükümetleriyle geçti ve ülke yeteri kadar mesafe kat edemedi. Bu bir rejim değişikliği ya da tek adam için, Erdoğan için de yapılan bir işlem değil. Türkiye'nin 300- 500 yıllık geleceği düşünülerek yapılacak sağlam bir yönetim şeklidir, başka bir şey değil. Nitekim Başbakanımız ne dedi? 'Erdoğan için değil, her doğan için' dedi. O bakımdan biz bunu sadece bugün için değil 50-100-200 yıllık özellikle, devletimizin bekası ve milletimizin geleceği için yapıyoruz."

Bakan Eroğlu, konuşmasının ardından protokol üyeleriyle sertifika dağıtımı yaptı.

Sait KARADUMAN/AFYONKARAHİSAR,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu: Bazı Ülkelerde PKK'ya Özel Silah Üreten Fabrikalar Var (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement