Bakan Eroğlu, Bilecik'te - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu, Bilecik'te

Bakan Eroğlu, Bilecik\'te

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, DSİ tesisleri toplu temel atma ve orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür Orköy Kredi Sertifikaları dağıtım törenine katılmak için Bilecik'e geldi.

06.05.2016 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, DSİ tesisleri toplu temel atma ve orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür Orköy Kredi Sertifikaları dağıtım törenine katılmak için Bilecik'e geldi.

Bakan Erdoğlu, Bilecik ziyaretine Vali Ahmet Hamdi Nayir'i ziyareti ile başladı. Bakan Eroğlu'nu Valilik girişinde Vali Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve il protokolü karşıladı. Valilik'te, Bilecik'e yapılan ve yapılacak çok sayıda yatırımla ilgili müjde veren Eroğlu, Bilecik'i barajlarla donatacaklarını söyledi ve 7 barajın temelini atacaklarını ifade etti. Yapılacak yatırımların toplam maliyetinin 169 milyon lira olduğunu söyleyen Eroğlu, bu yatırımlarla birlikte 24 bin 300 dekar tarım arazisinin sulanacağını, 18 milyon metreküp su depolaması sağlanacağını ve 3 ilçe, 3 mahalle ve 9 köyün taşkınlardan korunacağını belirtti.

Bakan Eroğlu, basın mensuplarının başbakan Davutoğlu'nun kongre ve başkanlık için aday olmama kararını nasıl değerlendirdiği yönündeki soruyu, "Ben Ankara'dan ayrıldım. Gündemimiz Bilecik. Başbakanımız gerekli açıklamaları yaptı" dedi.

BİLECİK SAKLI BİR CENNET

Bakan Eroğlu, basın açıklamasının ardından önce Bilecik Belediyesi'ne geçerek Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı makamında ziyaret etti, ardından Kongre Merkezi'ne geçerek burada bakanlığa bağlı birimlerin yöneticileriyle bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Burada yaptığı açılış konuşmasında Bilecik'in doğal güzelliklerini öven Eroğlu, buranın saklı bir cennet olduğunu ve tabiat turizmine açmak gerektiğini söyledi. Bakanlık olarak tabiat planlaması yaptıklarını kaydeden Eroğlu, Bilecik'i de bu planlamaya dahil edeceklerini ve "Saklı cenneti önce Türkiye'ye sonra dünyaya duyuracağız" dedi. Toplantının ardından cuma namazını Kayıboyu Camisi'nde kılan Veysel Eroğlu, namazın ardından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen toplu temel atma ve açılış törenine katıldı.

- Bilecik

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu, Bilecik'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor
    09:17 Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

    31 Mart Yerel Seçimleri'nde yeniden seçilen Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na tebrik ziyaretleri sürüyor. Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar tarafından yapılan tebrik ziyaretleri Başkan Bakkalcıoğlu tarafından teşekkürle karşılandı.

  • Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince Kurusıkı Tabanca ve Fişek Ele Geçirildi
    09:15 Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince Kurusıkı Tabanca ve Fişek Ele Geçirildi

    Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince yapılan çalışmalarda bir kişinin aracında kurusıkı tabanca ve 14 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs polis merkezine teslim edildi.

  • Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi
    09:15 Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

    Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince yapılan çalışmalarda bir kişinin aracında ve şahsın üst aramasında 14 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Hatay'da mazgallar motosikletli hırsızlar tarafından çalındı
    09:15 Hatay'da mazgallar motosikletli hırsızlar tarafından çalındı

    Hatay'ın Antakya ilçesinde, mazgalların motosikletli hırsızlar tarafından çalınma anları güvenlik kamerasına yansıdı. Depremin en çok yıkıma neden olduğu mahallelerden olan Hatay'ın Defne ilçesi Çekmece Mahallesi'ndeki sokaklarda bulunan mazgallar, hırsızlar tarafından çalındı. Mahallede bulunan bir güvenlik kamerasına, motosikletli hırsızların sokaktaki mazgalı çalma anı yansıdı. Görüntülerde; 3 şahsın öncelikle çevreyi kontrol ettikten sonra mazgalları çaldıkları görüldü. Hırsızlık olaylarına karşı güvenlik tedbirleri olarak gece bekçileri işe aldıklarını belirten Ali Bilmez, hırsızların genellikle demir ağırlık eşyaları çaldığını ve geçtiğimiz günlerde makinelerinden yakıtlarının çalındığını söyledi.

  • Batman'ın Sason ilçesinde ilk kadın muhtar seçildi
    09:15 Batman'ın Sason ilçesinde ilk kadın muhtar seçildi

    Batman'ın Sason ilçesine bağlı Yolüstü köyünden muhtarlığa seçilen Züleyha Avunç, ilçenin ilk kadın muhtarı unvanını aldı. Avunç, köydeki kadınları geziye götürmek için belediye başkanının kapısını çaldı.


Advertisement