Bakan Eroğlu Burdur'da - Son Dakika
Politika

Bakan Eroğlu Burdur'da

Bakan Eroğlu Burdur\'da

Orman ve Su İşleri Bakanı ve Burdur’un fahri hemşehrisi Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Burdur İmam Hatip Mezunları Derneği tarafından her yıl gerçekleştirilen ve AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik tarafından verilen pilav gününe katıldı.

03.08.2014 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı ve Burdur'un fahri hemşehrisi Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Burdur İmam Hatip Mezunları Derneği tarafından her yıl gerçekleştirilen ve AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik tarafından verilen pilav gününe katıldı. Burdur İmam Hatip Lisesi'nde yapılan programa Burdur Valisi Hasan Kürklü de katıldı.

Bakan Eroğlu, burada yaptığı konuşmasında geçmişte imam hatiplilerle ilgili engelleyici çalışmalar yapıldığını söyledi. Eroğlu, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bunların hepsini aştı. Allah'a şükür 4+4+4 ile imam hatiplilerin önü yeniden açıldı. Bu milletin arzusu aslında. Milletin arzusuna karşı gelmek ne derece doğru işte görüyoruz" dedi. Bakan Eroğlu, konuşmasından sonra çöğle yemeği yiyerek, dernek üyeleri ile sohbet etti.

AK PARTİ ZİYARETİ

Bakan Eroğlu, Burdur programı kapsamında Ak Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Partililerin büyük ilgisiyle karşılanan Eroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Burdur ve ilçelerinden büyük destek beklediğini kaydetti.

Bakan Eroğlu şöyle konuştu: "Bunu anlatmak yeter. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan büyük vizyon sahibi. Hatta kendisi İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde vizyon belgesini açıkladı. Buna göre daha demokratik, daha müreffeh, öncü Türkiye için kendisine büyük hedefler koydu. Türkiye'de ne yapıldıysa son 12 yılda yapıldı. Dünyada ekonomik kriz varken Türkiye ekonomik krizi teğet bile geçmeden atlattı. Paramızdan 6 sıfır atıldı. Özellikle IMF'ye borcumuz vardı 23,5 milyar dolar, bundan dolayı boynumuz büküktü, bu borcu da Allah'a şükür biz ödedik. Eski Türkiye faiz lobisinin bütün paraları hortumladığı, IMF'ye borç demek. Enflasyon canavarının hortladığı günler demek. Borç almak için bütün dünyadaki bankaların kapısının önünde beklediğimiz günler demek. Artık eski Türkiye'yi istemiyoruz. Paramızın yanına her yıl bir sıfır konulsun istemiyoruz. Merkez Bankası'ndaki dövizler tekrar boşalsın istemiyoruz. Daha güçlü bir ekonomi istiyoruz. İşte eski Türkiye'yi isteyenlere sizler, Burdurlular gerekli cevabı vereceksiniz. Eski Türkiye'yi isteyenlerin özellikle emekleri inşallah kursaklarında kalacaktır. Muvaffak olamayacaklar. Biz yeni Türkiye için adım atıyoruz. Allah nasip ederse 10 Ağustos'tan sonra göreceksiniz Türkiye'de çok daha muazzam bir dönüşüm olacak. Artık çünkü borçlarımızı ödedik, yatırımların büyük kısmı yapıldı. Daha büyük Türkiye için hep birlikte gayret edeceğiz."

Bakan Eroğlu'nun konuşmasından sonra AK Parti İl Başkanı Mehmet Fatih Çınar ve Kadın Kolları teşkilatı çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti. Bakan Eroğlu daha sonra seçim çalışması yapmak üzere Burdur'a bağlı Kemer, Gölhisar ve Yeşilova ilçelerini ziyaret etmek üzere AK Parti İl Binası'ndan ayrıldı. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Eroğlu Burdur'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement