Bakan Eroğlu: Dün Gece Kandil'de Bir Takım İnler Vuruldu (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu: Dün Gece Kandil'de Bir Takım İnler Vuruldu (2)

Bakan Eroğlu: Dün Gece Kandil\'de Bir Takım İnler Vuruldu (2)

Yeni EĞİTİM YILININ AÇILIŞINA KATILDI Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, merhum cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve eski cumhurbaşkanlarından Ahmet Necdet Sezer ile kendisinin mezun olduğu Afyon Lisesi'nde '2015-16 Eğitim ve Öğretim Yılı' açılış törenine katıldı.

28.09.2015 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni EĞİTİM YILININ AÇILIŞINA KATILDI

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, merhum cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve eski cumhurbaşkanlarından Ahmet Necdet Sezer ile kendisinin mezun olduğu Afyon Lisesi'nde '2015-16 Eğitim ve Öğretim Yılı' açılış törenine katıldı. Bakan Eroğlu, yaşamdaki başarısında öğretmenlerinin büyük pay sahibi olduğunu söyledi. Afyon Lisesi'ne başladığı ilk günü hatırladığını belirten Bakan Eroğlu, şöyle dedi:

"Burada çok büyük hatıralarım var. Anlatsam saatler sürer. Ben bugün adeta sizlerin sıralarındaymışım gibi aynı heyecanı yaşıyorum. Liseye başladığım günü hatırlıyorum. Gerçekten büyük bir heyecan vardı. Bu okul bana 3 şey öğretti. Bir; büyük düşünmeyi öğretti. O bakımdan hocalarımıza teşekkür ediyorum. Hayatta hep büyük düşünmek gerekir. İkincisi; zamanımı çok iyi kullanmayı, Üçüncüsü; çok çalışmayı öğretti. Bu bakımdan ben Afyon Lisesi'ne, hocalarıma minnet, şükran borçluyum."

"İYİ EĞİTİM İÇİN ÜÇ ŞART VAR"

Öğrencilerden derslerine çok çalışacaklarının sözünü alan Bakan Eroğlu, bugüne kadar 4 binden fazla büyük esere imza attığını belirterek şöyle konuştu:

"Dünyada şu anda benden daha fazla tesis açan başka bakan yok. Allah'a şükürler olsun bunu şunun için söylüyorum; sizler de her biriniz bunu başaracak güçtesiniz. İyi bir eğitim ve öğretim için bana göre 3 şart var. Birincisi çok iyi fiziki imkanlar, ikincisi gerçekten sizleri bir evlat olarak görecek ve sizleri geleceği hazırlayaca hocaların şevk ve heyecanı, üçüncüsü de tabi sizlerin çalışması. Üç şart gerçekleştiği zaman Afyon Lisesi'nin namı ilelebet sürecektir. Sizlerden çok çalışacağınıza ve büyük hedeflere imza atacağınıza dair söz almak istiyorum."

"EN SEVDİĞİM DERS MATEMATİK VE GEOMETRİYDİ"

Okuldaki sınıflardan birine giren Bakan Eroğlu, öğrencilere ücretsiz verilen ders kitaplarını dağıttı. Öğrencilerin yanına oturup ders kitaplarını inceleyen Bakan Eroğlu, matematik dersinde şampiyon olduğunu söyledi. En sevdiği dersin matematik ve geometri olduğunu kaydeden Bakan Eroğlu, sırada oturan bir öğrenciye ihtimal hesaplarının nasıl yapılacağını anlattı. Okula yeni kurulan akıllı tahtaya imza atan Bakan Eroğlu, öğrencilerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu: Dün Gece Kandil'de Bir Takım İnler Vuruldu (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement