Bakan Eroğlu, İzmir'de Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Politika

Bakan Eroğlu, İzmir'de Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Bir Araya Geldi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, İzmir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarıyla (STK) bir araya gelerek onların eleştiri ve tavsiyelerini dinledi.

10.05.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, İzmir'de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarıyla (STK) bir araya gelerek onların eleştiri ve tavsiyelerini dinledi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, sivil toplum kuruluşu üyeleriyle, Kaya Termal Otel'de kahvaltıda bir araya geldi. Bakan Eroğlu, toplantıda yaptığı açıklamada, STK'ların kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak "Siz, toplumun nabzını tutuyorsunuz. STK'ların sayısı geçmişte çok azdı ancak son zamanlarda sayıları önemli ölçüde arttı. Farklı maksatlarla kurulan bu STK'ların düşüncelerini çok önemsiyoruz. Sizlerin tenkit ve önerilerini ciddiye alıyoruz" dedi.

HİZMETLERİ İZMİRLİLERE ANLATMAK GEREKİYOR

İzmir'in, Türkiye'nin ve Ege'nin önemli bir şehri olduğunun altını çizen Eroğlu, şöyle konuştu: "Bende İzmir'den milletvekili adayı olduğum için gurur yaşıyorum. Elimden gelen bütün gayreti gösteriyorum. Zaten aday olmadan önce de İzmir'e çok hizmetimiz oldu. Bu hizmetleri anlatacak çok fazla vakit bulamadık. Bu hizmetleri İzmirlilere anlatmak gerekiyor." Dün akşam Cumhurbaşkanının İzmir'e geldiğini ve 776 milyon liralık açılışı gerçekleştirdiğini vurgulayan Veysel Eroğlu, "Eskiden böyle yatırımlar mümkün değildi. İzmir unutulmuş bir ildi. İzmir'in potansiyeli var. Bizim yalnızca bunu harekete geçirmemiz lazım" dedi.

"ERGENLİ BARAJININ TAAHHÜTNAMESİNİ CUMHURBAŞKANIMIZA İLETTİM"

Menderes havzasında ne kadar baraj ve gölet varsa yapacaklarını belirten Veysel Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Geçen hafta Ergenli barajının temelini attık. Her zaman olduğu gibi temelini atarken açılış tarih ve saatini taahhütname ile kayıt altına aldık. Dün Cumhurbaşkanımızın programında da bu taahhütnameyi kendine ilettim. İşte biz, İzmir için böyle çalışıyoruz" STK temsilcilerinin İzmir ve Türkiye hakkındaki görüşlerini burada dinleyeceğini ifade eden Veysel Eroğlu, "Hakikat fikirlerin çatışmasından ortaya çıkar. Biz bugün burada fikirlerimizi çatıştıracağız" ifadelerini kullandı. Türkiye'nin üzerinde kirli oyunların oynandığını da vurgulayan Prof.Dr. Veysel Eroğlu "İzmirlilerin bu oyunu 7 Haziran'da bozacağını ve İzmirliye güvendiğini sözlerine ekledi. Daha sonra STK temsilcileri görüş ve eleştirilerini Veysel Eroğlu'na ilettiler ve bu konular tartışıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Eroğlu, İzmir'de Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement