Bakan Eroğlu, Mazbatasını Almak İçin Kimliğinin Getirilmesini Bekledi - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu, Mazbatasını Almak İçin Kimliğinin Getirilmesini Bekledi

Bakan Eroğlu, Mazbatasını Almak İçin Kimliğinin Getirilmesini Bekledi

İzmir'den milletvekili seçilen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, mazbatasını İzmir İl Seçim Kurulu'ndan aldı.

17.06.2015 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'den milletvekili seçilen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, mazbatasını İzmir İl Seçim Kurulu'ndan aldı. Üzerinde bir kimlik olmadığı için bir süre makam aracından çantasının getirilmesini bekleyen Eroğlu, "Uzun zamandır gerekli olmamıştı" dedi. Eroğlu, basından seçimden önce verilen vaatleri kimin yerine getirdiğinin takipçisi olmalarını istedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti'den milletvekili seçilen Nesrin Ulema, Kerem Ali Sürekli, Cemli Şeboy ile birlikte Kültürpark içinde yeralan İl Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını almaya birlikte gitti. İl Seçimi Kurulu Başkanı Emin Akba, mazbatasını vermek için Bakan Eroğlun'dan bir kimlik istedi. Ancak, kimliği yanında olmayan Bakan Eroğlu, mazbatasını almak için süre beklemek zorunda kaldı. İki dakika sonra Bakan'ın makam aracından çantası getirildi. Çantasının içinden çıkardığı kimliğini Hakim Emin Akba'ya veren Bakan Eroğlu, "Uzun zamandır gerekli olmadığı için kullanmamıştım. Çantada duruyordu" dedi. Hakim Akba daha sonra mazbatasını Eroğlu'na verdi.

Diğer AK Parti milletvekillerinin de mazbatalarını almasının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Bakan Eroğlu, "İzmir'den milletvekil olmak gurur vesilesidir. İnşallah İzmir'e güzel hizmet edeceğiz. Birlik, beraberlik içide İzmir'e hizmet vermek, marka kent yapmak istiyoruz. Emeği geçen AK Parti teşkilatına ve İzmirlilere teşekkür ediyorum. Artık biz sadece bize oy verenlerin değil tüm İzmir'in milletvekiliyiz. Ayrım gözetmeyiz. İzmir'de gönül kazanmaya devam edeceğiz. Kavga istemiyoruz. Kavga için gelmedik" dedi. Eroğlu, basın mensuplarından, her partinin verdiği vaadleri takip etmelerini istedi. Muhalefetin fazla proje açıklayamadığını ama vaatlerde bulunduğunu belirten Eroğlu, "Kimin vaatlerini, projelerini hayata geçirdiğini göreceksiniz. Seçimlerden önce verilen vaatleri kimin yerine getirdiğinin takipçisi medya olacak" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu, Mazbatasını Almak İçin Kimliğinin Getirilmesini Bekledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eskişehir'de Karagöz ile Hacivat geleneği yaşatılıyor
    11:43 Eskişehir'de Karagöz ile Hacivat geleneği yaşatılıyor

    Eskişehir'de tiyatro sanatçısı Hüseyin Demir, 20 yıldır ramazan aylarında her pazar Karagöz ile Hacivat temsiliyle izleyici karşısına çıkarak gölge oyunu geleneğinin yaşatılmasına katkıda bulunuyor. Hüseyin Demir, izleyicileri de oyuna dahil ederek oyunlarının katılımcı olmasını sağlıyor. Gösterilerini halka açık ve ücretsiz düzenleyen Demir, oyunu kendi tasarladığı dekorlarla sahneliyor. Dijitalleşme karşısında organik bir örnek sunan Demir, temsillerinin hem çocukları hem de yetişkinleri etkilediğini belirtiyor.

  • Trabzon'da tarihi cami avlusunda kitap satarak kedilere yardım eden İsmail Gürsoy
    11:43 Trabzon'da tarihi cami avlusunda kitap satarak kedilere yardım eden İsmail Gürsoy

    Trabzon'da tarihi İskenderpaşa Camisi'nin avlusunda 40 yıldır kitap satarak geçimini sağlayan İsmail Gürsoy, topladığı bağışlarla sahipsiz kedileri doyuruyor. Gürsoy, cami avlusunda beslediği kediler için hayırseverlerden yardım alıyor ve onları düzenli olarak besliyor.

  • Gaziantep-Nizip Karayolunda Silahlı Saldırı Sonucu Öldürülen Kadının Kimliği Tespit Edildi
    11:42 Gaziantep-Nizip Karayolunda Silahlı Saldırı Sonucu Öldürülen Kadının Kimliği Tespit Edildi

    Gaziantep-Nizip karayolunda vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurularak öldürülen kadının kimliği tespit edildi. Cengiz'in cenazesi, adli tıpta tamamlanan işlemlerin ardından ailesine teslim edilirken katil zanlısı yada zanlılarını yakalama çalışmaları sürüyor.

  • Ağrı kırsalında yaşayanlar ilkbahar mevsiminde 'kara kış'ı yaşıyor
    11:42 Ağrı kırsalında yaşayanlar ilkbahar mevsiminde 'kara kış'ı yaşıyor

    Tek katlı ev ve ahırların kar altında kaldığı Ağrı kırsalında yaşayanlar ilkbahar mevsiminde 'kara kış'ı yaşıyor. Bahar mevsiminde yoğun kar alan ve kırsaldaki evlerin kara gömüldüğü kentte, vatandaşlar zorlu bir yaşam sürüyor.

  • Adana'da polis operasyonunda 25 silah ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı
    11:42 Adana'da polis operasyonunda 25 silah ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı

    Adana Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çınarlı Mahallesi'ndeki bir barda yapılan operasyonda ruhsatsız 7 tabanca, 18 av tüfeği ve 12 mermi ele geçirdi. Operasyonda Tahsin C. ve Ersen D. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

  • P. Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji'ni konuk edecek
    11:41 P. Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji'ni konuk edecek

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 25. haftasında P. Karşıyaka, yarın Bahçeşehir Koleji'ni evinde ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde ev sahibi P. Karşıyaka 4. sırada yer alırken, konuk ekip Bahçeşehir Koleji ise 13. sırada bulunuyor. İki takım arasında oynanan ilk devre müsabakasını P. Karşıyaka kazanmıştı.

  • Malatya'da inşaat sektörü seçim sonrası canlanmayı bekliyor
    11:41 Malatya'da inşaat sektörü seçim sonrası canlanmayı bekliyor

    Malatya'da yapılacak yerel seçimlerin ardından inşaat sektöründe ciddi bir artış ve hareketlilik bekleniyor. Deprem bölgelerinde konut ihtiyacının karşılanmasıyla birlikte sektörde istihdam ve konut ihtiyacında rahatlama olması öngörülüyor. İnşaat Mühendisi Musa Karagöz, kredi sorununun giderilmesi ve yeni yapılan deprem konutlarıyla birlikte güvenli ve yaşanabilir konutlar üretileceğini belirtti.

  • Ardahan'ın Gürçayır Mahallesi'ne modern bir taziye evi açıldı
    11:41 Ardahan'ın Gürçayır Mahallesi'ne modern bir taziye evi açıldı

    Ardahan Belediyesi, 'Her mahalleye bir taziye evi' sloganıyla başlattığı çalışmalar kapsamında Gürçayır Mahallesi sakinlerine modern bir taziye evi kazandırdı. Açılış törenine Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, CHP Milletvekili Özgür Erdem İncesu ve mahalle sakinleri katıldı.


Advertisement