Bakan Eroğlu'na Kırkpınar Daveti - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu'na Kırkpınar Daveti

Bakan Eroğlu\'na Kırkpınar Daveti

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 18-24 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu davet edildi.

13.07.2016 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 18-24 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali'ne Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu davet edildi.

Devlet protokolünü ata sporu Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali'ne davet etmek için Ankara'ya giden Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve 655'inci Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim'in ziyaretleri sürüyor.

Edirne heyeti, Kırkpınar Davetleri kapsamında Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu makamında ziyaret etti. Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 655'inci Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim'i makamına kabul eden Bakan Eroğlu, programının müsait olması halinde Edirne'de olmaktan duyacağı memnuniyeti dile getirerek, Kırkpınar'da güreşecek tüm pehlivanlara başarılar diledi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement