Bakan Eroğlu'ndan İzmir'e Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu'ndan İzmir'e Teşekkür

Bakan Eroğlu\'ndan İzmir\'e Teşekkür

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu milletvekili seçimlerine İzmir'de yaklaşık yüzde 87'lik bir katılım olduğunu ifade ederek "İzmir'e bu katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

09.06.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu milletvekili seçimlerine İzmir'de yaklaşık yüzde 87'lik bir katılım olduğunu ifade ederek "İzmir'e bu katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. İzmir'e verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağız" diye konuştu.

İzmir'de Ak Parti'nin üç milletvekili ve yaklaşık 10 puan kaybetmesinin ardından 1'inci sıra milletvekili adayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yazılı açıklama yaptı. Milletin AK Parti'yi birinci parti yaptığını vurgulayan

Veysel Eroğlu, "Bir Türkiye mozaiği olan İzmir'imizde huzur ve sükunet içinde bir seçim gerçekleştirilmiştir. Seçim çalışmalarımızın başladığı ilk günden itibaren bizi yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza, programlarımızı takip eden basın mensuplarımıza, huzur ve güvenliği sağlayan emniyet görevlilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca seçim günü sandıklarda vazife yapan vatandaşlarımıza ve teşkilatımızın değerli üyelerine ve siyasi parti temsilcilerine teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

Ülke genelinde halkın teveccühü ile tekrar birinci parti olduklarını söyleyen Eroğlu "Seçim neticelerinin vatanımıza, milletimize ve tabii ki İzmir'imize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçim çalışmaları boyunca İzmir için bazı projeler açıkladık. Verdiğimiz bu sözlerin takipçisi olacağım. İzmirli vatandaşlarımız müsterih olsun İzmir'in bir neferi olarak şehrimiz için gereken ne varsa yapmak için büyük bir gayret içinde olacağız" şeklinde konuştu.

Eroğlu, sandıklar açıldıktan sonra annesinin Ankara'da yoğun bakımda tedavisinin devam etmesi sebebiyle ayrılmak zorunda kaldığını sözlerine ekledi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu'ndan İzmir'e Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement