Bakan Eroğlu'ndan "Miraç Kandili" Mesajı - Son Dakika
Yerel

Bakan Eroğlu'ndan "Miraç Kandili" Mesajı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bu gece idrak edeceğimiz Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

03.05.2016 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bu gece idrak edeceğimiz Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bakan Eroğlu yayınladığı mesajında bütün İslam alemi ile birlikte Afyonkarahisarlıların kandilini kutladığını ifade ederek şunları söyledi:

"Yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V) Cenab-ı Allah'ın izniyle Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya ve oradan da Yüce Mevla'nın sonsuz ayet ve kudretine şahit olmak için semaya yaptığı hikmet dolu yolculuğunun gerçekleştiği bu geceye bir kez daha erişmenin ve bu geceyi idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Sevgili Peygamberimizin Miraç'tan hediye olarak getirdiği Bakara suresinin son ayetlerinde Rabbimiz bizlere, yüksek sorumluluklarımızı ve zaaflarımızı birlikte hatırlatmaktadır. Miraç, her şeyden önce yükselme yollarının yegane sahibinin Yüce Allah olduğunun şuuruna varabilmektir.

Miracın özünde her türlü kötülükten arınma, insanlığın yararına değerler üretme, fedakarlık, paylaşma, sorumluluk, zamanın önemini kavrama ve ilahi emirlere teslimiyet göstererek, tertemiz bir kulluğa ve yüce mertebelere erişme vardır. Bütün İslam aleminin ve hemşehrilerimin Miraç Kandilini en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bu mübarek gecenin kardeşliğimizi ve birliğimizi güçlendirmesini temenni ediyorum." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Eroğlu'ndan 'Miraç Kandili' Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement