Bakan Eroğlu'ndan Yolun Açılmasını İsteyen Muhtara: Yolunu Belediye Yapsın - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu'ndan Yolun Açılmasını İsteyen Muhtara: Yolunu Belediye Yapsın

Hatay’ın Erzin ilçesine gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kendisinden kapalı yolun açılması talebinde bulunan Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Kaplan’a, "Tamam da büyükşehir belediyesi nerede?

04.08.2014 20:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay’ın Erzin ilçesine gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kendisinden kapalı yolun açılması talebinde bulunan Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Kaplan’a, "Tamam da büyükşehir belediyesi nerede? Yolu büyükşehir belediyesi yapsın” diyerek CHP'li Hatay Büyükşehir Belediyesi'ni adres gösterdi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istemek için ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Erzin’e gelen Veysel Eroğlu, İsalı Mahallesi’nde bulunan bir kafeteryada vatandaşlarla buluştu. Ziyarete bölge milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı. Antakya’nın su sıkıntısını çözmek için çalıştıklarını söyleyen Bakan Veysel Eroğlu, "Antakya’nın su meselesini çözmek için Büyük Karaçay Barajı yapılıyor. Tesisler inşa ediliyor. Su medeniyettir, yol medeniyettir. Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında fidan dağıtımlarımız sürüyor. Kuray'la dağıtıyoruz. Vatandaşlara gelir getirecek fidanları biz dikiyoruz, 3 yıl bakıyoruz ve vatandaşlara karşılıksız veriyoruz. Buradan gelir sağlıyorlar." dedi.

Her ilçeye otomatik meteoroloji ölçüm istasyonu kurulduğuna değinen Eroğlu, "Hükümetimiz 11 yılda, 10 katrilyon parayla yatırım yaptı. Sadece biz çalışmıyoruz. Bizim yaptıklarımız 435 trilyonluk yatırım. Barajlar, göletler, sulama sistemleri, meteoroloji istasyonları yaptık. İnternete girdiğin zaman, hangi ile, ilçeye ne zaman yağmur yağacağını Tokyo’dan, Newyork’tan da Berlin’den de görebilirsiniz. Bu sistemi Türkiye’de ilk defa biz yaptık." diye konuştu

"BİZDEN ÖNCEKİLER HANİ NE YAPMIŞ?"

Türkiye’de AKP hükümetine kadar hiçbir hizmetin yapılmadığını iddia eden Bakan Eroğlu, "Hani başkası ne yapmış ya? Ne yapmış yani, şimdiye kadar bir eseri var mı? Ortada hiçbir hizmet yok. Yatırımlar doludizgin gidiyor. Sulamalarda destan yazıyoruz. Ormancılık faaliyetleri şaha kalktı. Her tarafı yeşillendiriyoruz. Hatta geçmişte orman teşkilatı, sadece ormanlık alanlara bakardı. Artık orman teşkilatımız, bütün Türkiye’ye bakıyor." ifadelerini kullandı.

Karşılama sırasında Bakan Eroğlu’na yaşadıkları sıkıntıyı anlatan Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Kaya, "Sayın Bakanım, mahallemin yolu kaya düşmesi sonucu kapandı. Yetkili mercilere başvurmamıza rağmen 4 günden bu yana yol açılmadı." diyerek yaşadıkları sorunu dile getirdi. Kısa bir süre muhtar Kaya’yı dinleyen Eroğlu, "Tamam da büyükşehir belediyesi nerede? Büyükşehir belediyesi yapsın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu'ndan Yolun Açılmasını İsteyen Muhtara: Yolunu Belediye Yapsın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement