Bakan Eroğlu: Onların Döneminde Bir Antibiyotik Kaç Liraymış (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu: Onların Döneminde Bir Antibiyotik Kaç Liraymış (2)

Bakan Eroğlu: Onların Döneminde Bir Antibiyotik Kaç Liraymış (2)

Açılış VE TEMEL ATMA TÖRENLERİNE KATILDI Emirdağ İlçesi'nin ardından Bolvadin İlçesi'ne giden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu partisinin seçim bürosunun açılışını yaptı.

12.05.2015 23:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Açılış VE TEMEL ATMA TÖRENLERİNE KATILDI

Emirdağ İlçesi'nin ardından Bolvadin İlçesi'ne giden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu partisinin seçim bürosunun açılışını yaptı. Daha sonra ilçe merkezinde vatandaşa hitap eden Bakan Eroğlu, Karakadıoğlu Camisi'nin de açılışını gerçekleştirdi. Afyonkarahisar İmam Hatip Lisesi'nde devam eden inşaatta incelemelerde bulunan Bakan Eroğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin (AKÜ) Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi'nin de temelini attı.

'DÜNYAYA ÖRNEK OLDUK'

Törendeki konuşmasında hükümetinin sağlık alanında devrim yaptığını söyleyen Bakan Veysel Eroğlu, Türkiye'nin sağlıkta dünyaya örnek bir dönüşüm yaşadığını ve neredeyse her ilçeye bir hastane yapıldığını vurguladı. Bakan Eroğlu, "Sağlıkta yaptığımız dönüşümlerle dünyaya örnek olduk. Afrika'daki kabile devletlerinin sağlık sisteminden, dünyanın şu anda gurur duyduğu sağlık sistemine geçtik. Dağın başında başına bela gelen bir kardeşimizin yanına helikopterle inip, tam teşekkülü hastaneye götürüyoruz. Hastanelerde eskiden enjektör ve eldiven bulunmazken, şimdi hastanelerde dünyanın en ileri cihazları var" dedi.

YURTLARA TAM DESTEK

Temel atma törenin ardından Afyonkarahisar merkezde AKÜ Ahmet Karahisari Kampüsü yanına yapılacak 300 yataklı kız yurdunun da temelini atan Bakan Veysel Eroğlu, öğrenci burslarının giderek arttığını hatırlattı. Yurt sayılarının artması gerektiğine değinen Bakan Eroğlu, yurt yapacak tüm sivil toplum kuruluşlarına desteğe hazır olduklarını söyledi. Yurt temelini İslami Bilimler Fakültesi'nde öğrenim gören kız öğrencilerle birlikte atan Bakan Eroğlu, ziyaretlerine baba ocağı Şuhut'ta devam etti. Partisinin Afyonkarahisar milletvekili adaylarını tanıtarak destek isteyen Bakan Eroğlu, "Afyonkarahisarlılar eniştesini sever" diyerek Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun Afyonkarahisarlı olduğunu hatırlattı. Bakan Eroğlu, "Afyonkarahisar'ın 5 milletvekili var. Benimle 6. Bir de eniştenizin başbakan olduğunu unutmayın" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu: Onların Döneminde Bir Antibiyotik Kaç Liraymış (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement