Bakan Eroğlu: Onların Numaralarını İyi Bilirim - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu: Onların Numaralarını İyi Bilirim

Bakan Eroğlu: Onların Numaralarını İyi Bilirim

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, partisinin İzmir Konak'ta sandık sorumlularıyla buluştu ve titiz davranmarını isteyerek, "Bazı uyanıklar 'geçersiz' diyor, başka bir numara yapıyor.

31.05.2015 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, partisinin İzmir Konak'ta sandık sorumlularıyla buluştu ve titiz davranmarını isteyerek, "Bazı uyanıklar 'geçersiz' diyor, başka bir numara yapıyor. Biz hile yapmayız. Ben de bir tarihte sandık görevlisi oldum. Üniversitede asistanken yapmıştım, onların numaralarını çok iyi biliyorum" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Öğretmenevi'nde Konak İlçesi'nin sandık görevlileriyle biraraya geldi. Eroğlu, sandık ve okul sorumlularından sandık başına erken gitmelerini, titiz davranmalarını isteyerek, "Gözlerinizdeki ışığı gördüğüm zaman Konak'ta bu iş tamam dedim. Konak, İzmir'de AK Parti'nin mührünü vuracak olan ilçemiz. Sizler sandıklarda görevlisiniz. Sandıkta nöbet tutan kardeşimiz de sınırda nöbet tutan kahraman askerlerimizle aynı görevi yapıyorsunuz. Kapı açılmadan orada olun. Başka partilerden sandık kurulu oluşturulmasın. Erken saatte bulunmanızın faydası var. Orada titizlikle sonucu takip edin. Bazı uyanıklar 'geçersiz' diyor, başka bir numara yapıyor. Biz hile yapmayız. Ben de bir tarihte sandık görevlisi oldum. Üniversitede asistanken yapmıştım, onların numaralarını çok iyi biliyorum. Sonuna kadar hiçbir hile yapılmaması için gayret edelim. 'Sandığın üzerine oturacaklarmış' ne yapacağız? Burada Eşrefpaşalılar var, İstanbul'da Kasımpaşalılar var. Çağırın bizi gelelim yakasından tutup atalım aşağıya. Polisi çağırın. Kimse sandığa oturamaz. Kimse sandığın üzerine oturamaz. Onları sandığa gömün. İşin başında olun, gözünüzü dört açın."

'BALON KALEYİ SÖNDÜRÜN7

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, partisinin yaptıklarını anlatarak, muhalefeti şu sözlerle eleştirdi:

"Son 12 yılda Türkiye çok önemli mesafeler kat etti. Bu tahmin bile edilemiyor. Eski Türkiye'yi gözünüzün önüne getirin. Paramızda altı sıfır vardı. Bereketsiz bir zihniyet. İstanbul'u susuz bıraktılar, çöp dağlarına mahkum ettiler. Dünyada hiçbir parti yoktur ki iktidarda olsun da yıpranmasın. İktidarda olup da oyunu artıran tek parti, AK Parti'dir. Dünyanın en büyük siyasi organizasyonu. Sizler her seferinde destan yazdınız. 'Kale' falan diyorlar. Biz Kadifekale'den başka kale tanımıyoruz. Seçimde şişirme balon kaleyi iğne batırmak suretiyle söndüreceksiniz."

'ONLAR HİZMET VEREMEZ'

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dost görünen ülkelerin düşmanlıkları var. Erdoğan'ın, Davutoğlu'nun bildiklerini bilseniz bir dakika bile uyumak mümkün olmaz. Bu vatanı bölüp parçalamak, yutmak için büyük planlar hazırlıyorlar, bazen tetikçi tutuyor ama Allah'ın izniyle milletimizin feraseti büyük bütün bu oyunların üzerinden gelecek. İzmir'de onlar 'patates çuvalını koysak bile kazanırız' diyorlar. İzmirli bizi seçer zihniyeti var. İzmirli onları sandığa gömecektir. Bizim herkese saygımız var. İzmir'e hizmet edecek olan biziz. Kemal Kılıçdaroğlu'nun, buraya bir çivi çakacak gücü yoktur. Birtakım algı yönetimleriyle değil elinizi vicdanınıza koyun ve ona göre oyunuzu verin. İstikrarın devamı için ülkenin büyümesi için AK Parti'ye mührünü bas diyecek." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu: Onların Numaralarını İyi Bilirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement