Bakan Eroğlu: Ordumuz Suriye'de Gereğini Yapıyor, Musul'da da Yapacak - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu: Ordumuz Suriye'de Gereğini Yapıyor, Musul'da da Yapacak

ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, terörle mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini belirterek, "En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadele devam edecek.

20.10.2016 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, terörle mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini belirterek, "En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadele devam edecek. Artık ordumuz her zamankinden daha güçlü. Fırat Kalkanı operasyonu ile gereğini yapıyorlar. Musul operasyonu ile de gereğini yapacak" dedi.

Temel atma ve tamamlanan kamu yatırımlarının açılışını yapmak üzere Elazığ'a gelen Bakan Veysel Eroğlu, Vali Murat Zorluoğlu'nu makamında ziyaret etti. Bakan Eroğlu, Valilikteki programının ardından Belediye ve Ak Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ettikten sonra İzzet Paşa Meydanı'nda temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Bakan Eroğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ekonomik darbe yapılmak istendiğini savunarak şunları söyledi:

"Bu millet öyle yüce asil bir millet ki, ben de bu milletin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Bu destan var, bu destan sadece bizim tarihimize değil, bütün dünya tarihine bir kahramanlık destanı olarak geçti. Diğer mazlum milletlere de örnek oldu. Böyle bir destan başka bir millette yok. Birlik ve beraberliğimiz devam ettikçe, bu bayrak ilelebet dalgalanacak, bu ezanlar susmayacak. Her bakanlar kurulunda bazen de külliyede toplantı yaptığımız zaman, terörü bitirmek için hükümetimiz kararlı bir şekilde duruyor. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadele devam edecek. Artık ordumuz her zamankinden daha güçlü. Çünkü FETO'cular çok cüzi, geri kalan ordumuz, Peygamber ocağı. Görüyorsunuz Fırat kalkanıyla gereğini yapıyorlar, Peygamber ocağı olmanın gereğini yapıyor. Musul operasyonu ile de gereğini yapacak. Türkiye artık günden güne başını eğen bir ülke değil, başı dik, gündem belirleyen bir ülkedir. 2023–2053 ve 2071 büyük hedeflerini Allah'ın izniyle gerçekleştirecektir."

Elazığ'a da boş gelmediklerini ifade eden Bakan Eroğlu, "315 milyon liralık 20 yeni projenin müjdesi bana geldi. Bu yeni 20 projemiz arasında ağaçlandırma tesisi, bal ormanı, toprak muhafaza, mera ıslahı, fidan dikimi, kırsal kalkınma, meyve bahçesi ve güneş enerjili sulama sistemleri var. Bal ormanı projesinde arıcılık yapmak isteyenlere yüzde 20 hibe yüzde 80 ise 10 yıl sonra ödemeli kredi veriyoruz" diye konuştu.

Bakan Eroğlu, Elazığ'a, 386 milyon lira değerindeki 7 tesisin temelini atıp, 1 tesisin açılışını yapacaklarını belirterek, Elazığ'a 20 yeni proje müjdesini verdi. Bakan Eroğlu, patenti kendisine ait olan ve DSİ'ye vereceği özel projesi olan yüzer sistemli güneş enerjisini de ilk defa Elazığ'da hayata geçireceklerini anlattı. - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu: Ordumuz Suriye'de Gereğini Yapıyor, Musul'da da Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement