Bakan Eroğlu Osmanlı Torunlarına Bu Yakışır - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu Osmanlı Torunlarına Bu Yakışır

Bakan Eroğlu Osmanlı Torunlarına Bu Yakışır

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, belediye ziyaretinin ardından Ak Parti İnegöl 5'inci İlçe Olağan Kongresi'ne katıldı.

14.12.2014 20:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, belediye ziyaretinin ardından Ak Parti İnegöl 5'inci İlçe Olağan Kongresi'ne katıldı. Burada yaptığı konuşmada hükümetin sadece borç ödemekle kalmadığını, yatırımları da dolu dizgin sürdürdüğünü belirten Bakan Eroğlu, Merkez Bankası tamamen boşaltılmıştı. Şu anda Merkez Bankası'nda yaklaşık olarak 135 milyar dolar döviz var. Hatta bir G-20 zirvesinde IMF bunun haberini almış, Türkiye'den 5 milyar dolar borç istediler. Merkez Bankası ile protokol yapıldı. İşte yeni Türkiye bu. 7 sente muhtaç olan Türkiye'den IMF'ye 5 milyar dolar borç verebilecek güçlü büyük Türkiye'ye. Bize bu yakışır, Osmanlı'nın torunlarına bu yakışır dedi.

PARALEL YAPI HERGÜN BİR MANŞET ATIYOR 'ŞÖYLE BÖYLE' DİYE

Bakan Eroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2003 yılında Başbakan olduğu dönemde kendisine 'İstanbul'da iş bitti. Türkiye'nin su meselesini çözeceksin, DSİ'ye gel Veysel hoca dediği zaman göreve geldiğinde yaptığı incelemede, 3,5 yıllık koalisyon hükümeti döneminde sadece 9 tesisin açıldığını gördüğünü söyledi. Eroğlu, artık yılda 300-350 tesis açıklarını ifade ederek, Peki bu para nereden geliyor. Gökten bize altın yağmıyor. Bizans'ın hazinelerini de bulmuş değiliz. Sadece sizlerden aldığımızı sizlere hizmet olarak aktarıyoruz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını en iyi koruyan hükümet, bizim hükümetimizdir. Paralel yapı maalesef her gün bir manşet atıyor, 'şöyle böyle' diye. Milleti saf mı sanıyor bunlar. Aynı şartlarda hatta kurumlar vergisi oranı azalmasına rağmen borç ödüyorsun. Merkez Bankası'nı dövizle dolduruyorsun ayrıca muazzam yatırımlara imza atıyorsun. Yolsuzluk olsa böyle bir şey olur muö diye konuştu.

Gelecek yıl haziran ayında gerçekleşecek genel seçimlerin Türkiye için milat olacağının kaydeden Eroğlu, şöyle devam etti

Çünkü 2015 seçimleri demek, hedef 2023 demek, hedef 2053 demek, hedef 2071 demek. Dolayısıyla milletimizin önünü kesmek isteyenler her seçimde Türkiye'nin AK Parti'nin önünü kesmek için büyük tezgahlar planlıyorlar. Daha önce biliyorsunuz bu tezgahları mahalli idare seçimlerinde, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, hepsi çok gayret içinde bulundular, menfi gayret. Ama onların bütün yaptıkları boşa çıktı. Onların, Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlerin bir hesabı varsa Cenabı Allah'ın da bir hesabı var. İnşallah 2015 seçimlerinde de onların heveslerini kursaklarında bırakacak bir şekilde gayret içinde olacağız. Tekrar destan yazacağız.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu Osmanlı Torunlarına Bu Yakışır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement