Bakan Eroğlu: Rehineler İçin Dokuz Doğurduk (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu: Rehineler İçin Dokuz Doğurduk (2)

Bakan Eroğlu: Rehineler İçin Dokuz Doğurduk (2)

'istanbul'da SU KESİLECEK HABERLERİNİ GÜLEREK İZLİYORDUM' Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi'nde kaymakamlığın düzenlediği bayramlaşma törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 'İstanbul'da sular kesilecek' haberlerini gülerek izlediğini söyledi.

06.10.2014 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'istanbul'da SU KESİLECEK HABERLERİNİ GÜLEREK İZLİYORDUM'

Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi'nde kaymakamlığın düzenlediği bayramlaşma törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 'İstanbul'da sular kesilecek' haberlerini gülerek izlediğini söyledi.

Bakan Eroğlu, Dinar'da Park Ala toplantı salonunda düzenlenen bayramlaşma töreninde, Türkiye'de sorunsuz, huzur içinde bir bayram yaşandığını belirtti. Türkiye'nin çevresindeki ülkelerin bayramda da kan ve şiddetle boğuştuğunu söyleyen Bakan Eroğlu, zor durumdaki ülke ve insanların umudunun Türkiye olduğuna değindi.

Konuşmasında, İstanbul'da suların kesileceği yönünde haberler yapıldığını söyleyen Bakan Eroğlu, bu haberleri gülerek takip ettiğini ve haberlerin doğru çıkmadığını aktardı. Ülke geneline 268 baraj inşa ettiklerini kaydeden Bakan Eroğlu, 76 şehrin su sıkıntısını 30- 40 yıl için çözdüklerini vurguladı. İzmir, Mersin gibi şehirleri susuz kalmaktan kurtardıklarını belirten Bakan Eroğlu, şöyle dedi:

"Biz olmasaydık bu kuraklıkta İstanbul susuz kalacaktı. Buna rağmen 'İstanbul'da su kesilecek' dediler. Bir sürü baraj resmi gösteriyorlar. Ben gülüyordum ancak İstanbul'un 2071 yılına kadar suyu var. Su medeniyettir, dolayısıyla suya çok büyük önem veriyoruz. Hiçbir yeri susuz bırakmayız. 30- 40 yıl sonrasını planlıyoruz."

Konuşmasının ardından Bakan Eroğlu, partililerle bayramlaştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu: Rehineler İçin Dokuz Doğurduk (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement