Bakan Eroğlu: Rehineler İçin Dokuz Doğurduk - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu: Rehineler İçin Dokuz Doğurduk

Bakan Eroğlu: Rehineler İçin Dokuz Doğurduk

Afyonkarahisar'daki bayramlaşma programını Sandıklı ilçesinde sürdüren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na, 8 kiloluk bal kabağı hediye edildi.

06.10.2014 17:04  Güncelleme: 22:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan EROĞLU'NA 8 KİLOLUK KABAK HEDİYE EDİLDİ

Afyonkarahisar'daki bayramlaşma programını Sandıklı İlçesi'nde sürdüren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na, 8 kiloluk bal kabağı hediye edildi. Sandıklı Belediye düğün salonunda düzenlenen bayramlaşma programında, Halil Sarıer adlı vatandaş kırmızı kurdele bağladığı bal kabağını Bakan Eroğlu'na verdi.

Sandıklı Dutağaç Köyü yolunda bahçesi olduğunu söyleyen Halil Sarıer, "Susuzluktan 40 yıldır sulanamıyordu. Ama yapılan Dutağaç Göleti sayesinde artık sulanıyor. Bahçemin ilk ürünü olan kabağı hediye ediyorum. Kabak organik, hiçbir gübre, hormon ve ilaç kullanılmadan yetişti" dedi.

Kabağı alan Bakan Eroğlu ise teşekkür ederEK, "Bizler sizlere hizmet etmek için varız. Her zaman hizmet etmek için çaba sarf ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz" dedi.

Bayramlaşma sırasında, Sandıklıspor Başkanı Hasan Tekin, Bakan Eroğlu'na üzerinde adının yazılı olduğu Sandıklıspor forması hediye etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu: Rehineler İçin Dokuz Doğurduk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement