Bakan Eroğlu, Sandıklı ve Sinanpaşa belediyelerini ziyaret etti - - Son Dakika
Politika

Bakan Eroğlu, Sandıklı ve Sinanpaşa belediyelerini ziyaret etti -

Bakan Eroğlu, Sandıklı ve Sinanpaşa belediyelerini ziyaret etti -

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Sandıklı ve Sinanpaşa ilçelerini ziyaret ederek, 30 Mart'taki Mahalli İdareler Seçimleri'nde partisinden seçilen belediye başkanlarını tebrik etti.

12.04.2014 01:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Sandıklı ve Sinanpaşa ilçelerini ziyaret ederek, 30 Mart'taki Mahalli İdareler Seçimleri'nde partisinden seçilen belediye başkanlarını tebrik etti.

Eroğlu, Sandıklı Belediyesine gelişte Başkan Mustafa Çöl ve ilçe halkı tarafından çiçeklerle karşılandı.

Daha sonra başkanlık makamına geçen Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Çöl'ün çok çalışkan bir kişi olduğunu, seçim çalışmaları sırasında kendisini yakından tanıma fırsatı bulduğunu söyledi.

Çöl'ün, Sandıklı için büyük bir değer olduğunu ifade eden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Birlikte güzel hizmetler yapacağız. Mustafa Bey, Sandıklı'mızı ekonomik açıdan çok büyük sıkıntılarla devraldı. Kısa zamanda bunların hepsini aşacağız. Zaten AK Parti'nin anlayışında bu var. Başbakanımız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu zaman ben de İSKİ Genel Müdürlüğü'nü devralmıştım. İSKİ'yi 1.5 milyar dolar borçla devraldık. İflas etmiş bir kurum vardı. 8 ayda ayağa kaldırdık. Mustafa Bey de aynı durumda belediyeyi devraldı. Ama tahmin ediyorum 8 aydan daha kısa sürede Sandıklı'yı ayağa kaldıracaktır."

Sandıklı'nın her açından potansiyelinin çok yüksek olduğunu belirten Eroğlu, şöyle devam etti:

"Biz de bakanlık olarak en büyük yatırımları buraya yapıyoruz. Yatırımlarda Sandıklı, bir numaradır. Geçmişte bir kente yapılan baraj, gölet, dere ıslahı, sulama tesisleri, şimdi Sandıklı'ya yapılıyor. Hakikaten bundan dolayı memnunuz. Bütün Sandıklı'da ne kadar baraj ve gölet varsa tamamlayacağız. Geçmişte büyük yatırımlara imza attık, bundan sonra daha büyük yatırımlara imza atacağız. Sandıklı her şeyin en güzeline layık."

Sandıklı'nın yerel seçimlerde "istikrara devam" dediğini anlatan Eroğlu, "Sandıklı, ülkemiz üzerine oynanan oyunları bozmak için sandıkta gerekli iradeyi ortaya koydu. O bakımdan Sandıklılara teşekkür ediyoruz. Afyonkarahisar'ın büyük ilçesi Sandıklı, burayı aldığımız için memnunuz" diye konuştu.

Eroğlu, cuma namazını ilçedeki Ulu Cami'de kıldı.

-Sinanpaşa ziyareti

Daha sonra Sinanpaşa ilçesine geçen Eroğlu, kendisini "Biz sözümü tuttuk, Sinanpaşa'da 10-0 aldık" yazılı pankartlarla karşılayan vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Ardından belediyeye geçen Eroğlu, Başkan Murat Karakoyun'u makamında ziyaret ederek, tebrik etti.

Halka teşekkür etmek için ilçeye geldiğini dile getiren Eroğlu, 9 belde ile bir ilçe merkezinde belediye başkanlığını AK Parti'li adayların aldığını, Sinanpaşa'da destan yazıldığını bildirdi.

"Bu teveccühün gereğini yerine getireceğiz" diyen Eroğlu, ilçeye yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

-bakan eroğlu

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Bakan Eroğlu, Sandıklı ve Sinanpaşa belediyelerini ziyaret etti - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi
    01:24 Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi

    Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı. Operasyonlarda çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli makamlara sevk edilirken, bazıları adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı
    00:28 İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı

    İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere gireceği 55 kişilik aday kadrosunu duyurdu. Başkan adayı Dr. Ahmet Erçek, daha etkin bir İstanbul Tabip Odası için değişim istediklerini belirtirken, yönetim kurulu adayı Dr. Nedim Uzun ise odanın daha güçlü ve etkin bir kurumsal kimlik kazanmasını hedeflediklerini ifade etti. Değişim Grubu, tüm hekimleri seçimlerde kendilerine oy vermeye çağırdı.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.


Advertisement