Bakan Eroğlu: Sonuna Kadar Koalisyonu Deneyeceğiz (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu: Sonuna Kadar Koalisyonu Deneyeceğiz (2)

Bakan Eroğlu: Sonuna Kadar Koalisyonu Deneyeceğiz (2)

Bakan EROĞLU, SPOR KOMPLEKSİNİ GEZDİ Afyonkarahisar Belediyesi ziyaretinin ardından yapımı tamamlanan spor kompleksini gezen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, içerisinde 12 futbol sahası, stadyum, tenis kortları, kapalı spor salonları ve su kayağı bulunan kompleksle Afyonkarahisar'ın spor turizminde önemli bir noktaya geleceğini söyledi.

09.07.2015 23:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan EROĞLU, SPOR KOMPLEKSİNİ GEZDİ

Afyonkarahisar Belediyesi ziyaretinin ardından yapımı tamamlanan spor kompleksini gezen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, içerisinde 12 futbol sahası, stadyum, tenis kortları, kapalı spor salonları ve su kayağı bulunan kompleksle Afyonkarahisar'ın spor turizminde önemli bir noktaya geleceğini söyledi. Afyonkarahisar'ın hem sağlık hem de spor turizminde marka olacağını aktaran Bakan Eroğlu, Fenerbahçe'nin de katılacağı Afyon Cup Turnuvası'yla ilgili bilgi aldı.

İnceleme sırasında protokolün isteği üzerine stadyumda penaltına noktasına geçen Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Ak Partili Burhanettin Çoban'a şut çekti. İlk penaltı atışında gol atmayı başaran Bakan Eroğlu, ikinci atışı ise Başkan Çoban'ın üzerine nişanladı. İkinci atışı kurtaran Başkan çoban ise topu yakaladıktan sonra plonjon yaptı. Bakan Eroğlu'nun şutları ve Başkan Çoban'ın kurtarışı protokol üyelerinden alkış aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu: Sonuna Kadar Koalisyonu Deneyeceğiz (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement