Bakan Eroğlu ve Tüfekci, AK Parti Malatya Danışma Meclisi Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu ve Tüfekci, AK Parti Malatya Danışma Meclisi Toplantısına Katıldı

Bakan Eroğlu ve Tüfekci, AK Parti Malatya Danışma Meclisi Toplantısına Katıldı

AK Parti Malatya İl Başkanlığı Mart Ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekci’nin katılımıyla yapıldı.

26.03.2016 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya İl Başkanlığı Mart Ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekci'nin katılımıyla yapıldı.

Malatya Kongre Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıya Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekci, AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır,AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve ilçe belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci toplantıda yaptığı konuşmada, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yaşanan terörle mücadelede sonuna kadar devam edileceğini belirtti. Bakan Tüfekçi, "Bizler Türkiye'yi büyütmeye çalışırken Türkiye'nin ekonomisini büyütmeye çalışırken, Dünyadaki uluslararası refah pastasından daha fazla pay almak için gece gündüz gayret gösterirken birileride Türkiye içine kapansın Türkiye geriye gitsin diye çukurlar kazıyor. Bombalar atıyor. Milletin bağrında oluşan gönül köprülerini yıkmaya çalışıyor. Biz Türkiye'nin kapılarını dünyaya açarken birileri de içine kapatmaya çalışıyor. Ben inanıyorum ki sizlerin teşkilat mensuplarının çalışması ile Sayın Başbakanı'mızın bitmek bilmeyen enerjisi ile Cumhurbaşkanımızın hizmet aşkıyla bu terörde bitecek, tarihe gömülecek. Bunun için ev ev kapı kapı dolaşarak bunu vatandaşlarımıza anlatacağız. Algı operasyonları ile Türkiye'yi yönetmeye çalışan ve fitne fesat çıkarmaya çalışanlar yapılan hizmetleri yapılan mücadeleyi terörle mücadeleyi çarpıtmaya çalışıyorlar. Şundan emin olun ki bir terörist dahi bu ülkede kalmayana kadar bu mücadele devam edecek. Bu vesile ile güvenlik güçlerimize Cenabı Allah'tan yardım diliyorum. Bu vatanın bir karış toprağın dahi kimseye çiğnetmeyeceğiz. Ne bu vatanı yedireceğiz nede Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yedireceğiz. Malatya'da yapacağımız daha çok şeyler var" diye konuştu.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ise, Malatyalılara AK Partiye vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. Bakan Eroğlu, "Seçimlerde yüzde 68 oy ile bize destek veren Malatya destan yazdı. Allah sizlerden razı olsun. AK Partiden önce 70 sente muhtaç olmuştuk. Şimdi İMF ye borcumuzu ödedikten sonra 5 Milyar dolar borç verdik. Nerden nereye bunlar Türkiye'nin gurur tablosu Türkiye'yi baştanbaşa Göletlerle, Hava alanları ile Üniversitelerle donattık. 3 tane büyük soygun vardı. Bir soygun faiz lobisinin yaptığı soygun sizlerin alın teri ile devlete verdiğiniz vergilerin yüzde 86 faiz lobisi tarafından hortumlanıyordu. Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bunu Malatya baltası ile kesti. İkincisi İhale lobisinin hortumlarıydı bunu da kestik. Geçmişte bir gölet 45 milyon TL'ye 22 yılda bitiyordu. Şimdi aynı göleti biz 4,5 milyona 18 ayda tamamlıyoruz. Bazı alanların mevduatları kesilince hedeflerine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı aldılar. Ama Malatya'nın gençleri Recep Tayyip Erdoğan'ı yedirmeyecek. Malatya için hükümet olarak çok büyük yatırımlar gerçekleştirdik " şeklinde konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır da Malatya'ya yapmış olduğu yatırımlardan dolayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na teşekkür ederek, "Malatya'ya yapılan en büyük yatırımların birçoğu Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu sayesinde kazanılmış oldu. Bundan dolayı Bakanımıza teşekkür ediyorum. Malatya kayısı ile özdeşleşmiş bir şehir dolayısıyla hemşehrilerimizi ve şehrimizin ekonomisini yakından ilgilendiren birçok projeye gerçekleştirdiniz. Malatya için çok önemli özellikle Malatya'nın geleceğini kısa, orta ve uzun vadede planlarla ortaya koymak zorundayız. Malatya'nın uzun vade de gelişmesini özellikle Malatya'nın sanayi ve ekonomi anlamda gelişmesini özellikle imar ve kentsel anlamda sağlıklı bir planlanma ile 50 bin ölçekli 25 bin ölçekli 5 bin ölçekli planlar yapıyoruz." ifadelerini kulandı.

AK Parti MKYK üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun suyun profesörü olduğunu söyleyerek geçmişte İSKİ, DSİ ile son 14 yılda yapmış olduğu hizmetlere değindi. Çalık, "Bakanımız Veysel Eroğlu Türkiye'nin sulama sorununu çözdü. Malatya'nın dört bir tarafını barajlarla göletlerle donattı.Allah ondan razı olsun" şeklinde konuştu.

İl Başkanı Hakan Kahtalı da, AK Parti Malatya il teşkilatı hakkında bilgi verdi. Kahtalı, Malatya'da 102 bin üyesi olan bir il teşkilatı olduğunu belirterek 102 bin üyenin yüzde 85'ini ziyaret ettiklerini ve kalan yüzde 15'ini ise en geç 2 hafta içerisinde ziyaret edip tamamlayacaklarını söyledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu ve Tüfekci, AK Parti Malatya Danışma Meclisi Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement