Bakan Fikri Işık Kandıra'da - Son Dakika
Güncel

Bakan Fikri Işık Kandıra'da

Bakan Fikri Işık Kandıra\'da

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, önümüzdeki günlerde ekonomide hissedilir derecede yükselme olacağını kaydetti.

11.04.2014 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, önümüzdeki günlerde ekonomide hissedilir derecede yükselme olacağını kaydetti.

Işık, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken'i ziyaret etti. Belediyede basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Işık, ülke sorunlarına değindi ve "Temennimiz anayasa değişikliğinin mecliste uzlaşmayla yapılmasıdır" dedi.

Kandıra'da ezici bir üstünlükle seçimleri kazanan Belediye Başkanı Ünal Köken'i Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ziyaret ederek başarısını kutladı. Köken, siyasi büyüklerinin kendisine göstermiş olduğu ilgi ve teveccühten dolayı teşekkürlerini sunarken, ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bakan Işık da, Köken'in Kandıra'da büyük bir başarıya imza attığını kaydederek, bu başarısını 5 yıl boyunca artırmasını ve bir sonraki seçimlerde daha başarılı sonuçlar almasını temenni etti. Bakan Işık, Kandıra'nın ihtiyacı olduğu hizmeti alacağını belirterek, Kandıra Gıda ve İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin kamusallaştırma faaliyetlerinin başlayacağını ve belediyenin yeni hizmet binasına kavuşacağını müjdeledi. Bakan Işık, Köken'e plaket takdim ederek görevinde başarılar diledi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Işık, ülke genelindeki sorunlara değindi. Bakan Işık, Türkiye ekonomisinin yükselişine dikkat çekerken, önümüzdeki günlerde ekonomide hissedilir derecede yükselme olacağını kaydetti. Bakan Işık ayrıca, yeni anayasaya ihtiyaç olduğunun altını çizerek, "Temennimiz anayasa değişikliğinin mecliste uzlaşmayla yapılmasıdır" dedi. Bakan Işık, önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalara başladıklarını kaydetti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Fikri Işık Kandıra'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement