Bakan Güler Polis Memuru Mustafa Bozkurt'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Bakan Güler Polis Memuru Mustafa Bozkurt'u Ziyaret Etti

Bakan Güler Polis Memuru Mustafa Bozkurt\'u Ziyaret Etti

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Somali'de Türk Büyükelçiliği ek binasına yönelik saldırıda yaralanan polis memuru Mustafa Bozkurt'u ziyaret etti.

31.07.2013 23:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki ziyaretinde İçişleri Bakanı Muammer Güler'e İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar da eşlik etti.

İçişleri Bakanı Muammer Güler, durumu hakkında bilgi aldığı Bozkurt'un en kısa zamanda diğer yaralı arkadaşlarıyla tekrar görevine dönmesini diledi. İçişleri Bakanı Muammer Güler, saldırıda hayatını kaybeden Sinan Yılmaz'ın cenaze törenine katıldığını, ailesinin çok metin olduğunu ifade etti.

"Gerçekten çok büyük bir olaydı ama bu şekilde atlatmış olmayı bile Allah'ın bir lütfu olarak kabul etmek lazım" diyen İçişleri Bakanı Muammer Güler, yaralı polislerin, ihtiyaçları olduğunda tüm teşkilatın yanlarında olduğunu unutmamaları gerektiğini dile getirdi.

Yaralı polis memuru Mustafa Bozkurt ise kaval kemiğine çoklu kırık teşhisi konulduğunu, doktorların durumunun daha iyiye gittiğini söylediklerini belirti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakan Güler Polis Memuru Mustafa Bozkurt'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement