Bakan Güllüce: (Cumhurbaşkanlığı Adaylığı) Millet Gönlünün İçindeki Adayı Seçimlerde Söyledi - Son Dakika
Güncel

Bakan Güllüce: (Cumhurbaşkanlığı Adaylığı) Millet Gönlünün İçindeki Adayı Seçimlerde Söyledi

Bakan Güllüce: (Cumhurbaşkanlığı Adaylığı) Millet Gönlünün İçindeki Adayı Seçimlerde Söyledi

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri adaylığı tartışmalarıyla ilgili, "Millet gönlünün içindeki adayı seçimlerde söyledi.

18.04.2014 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri adaylığı tartışmalarıyla ilgili, "Millet gönlünün içindeki adayı seçimlerde söyledi. Bütün dünyanın koalisyonuna rağmen, küresel güçlerin koalisyonuna rağmen, akla hayale gelmeyecek çirkin kara propagandalara rağmen milli irade gönlünde kim olduğunu söyledi. Milli iradenin önünde hiçbir güç duramaz" dedi.

MİLLİ İRADENİN ÖNÜNDE HİÇBİR GÜÇ DURAMAZ

Bakan Güllüce, 3 dönem belediye başkanlığı yaptığı Tuzla Belediyesi'ni ziyaret etti. AK Parti'den seçimleri kazanarak Tuzla Belediye Başkanı olan Şadi Yazıcı'yı makamında ziyaret eden Güllüce, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, "Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili değerlendirmeleriniz nelerdir? Sizin gönlünüzden geçen bir aday var mı?" sorusuna Güllüce şu cevabı verdi:

"Millet gönlünün içindeki adayı seçimlerde söyledi. Bütün dünyanın koalisyonuna rağmen, küresel güçlerin koalisyonuna rağmen, akla hayale gelmeyecek çirkin kapa propagandalara rağmen milli irade gönlünde kim olduğunu söyledi. Milli iradenin önünde hiçbir güç duramaz. Sayın Başbakanın aday olmamasını söyleyenler önce kendi partilerinin içindeki düzeni ve kayıplarının hesaplarını kendi partililerine vermeleri lazım. Ak Parti'den kimin aday olup olmayacağı onları ilgilendiren bir konu değil, ayrıca şık da değil. Onların yapacağı şey '60 senedir niye iktidar olmuyoruz, bu millet niye bizi sevmiyor ve seçmiyor, biz niye 407 ilçede yüzde 10 barajının altında kaldık?' sorularını sorup, bunlara kendi partilerinin içinde cevap arayıp güçlü bir muhalefet çalışmalarını yapmaları lazım. Ak Partililer kimi aday gösterip göstermeyeceklerini bilirler. Milli iradeye en çok saygı gösteren parti olarak millete sorduk millet de birşeyler söyledi. Biz de ona uyarız."

Bakan Güllüce, Toplu Konut İdaresi Başkanı'nın görevden alınmasıyla ilgili soruya da "Herkes bir, geliyor ve gidiyor. Giden arkadaşımız uzun zaman hizmet etti, değerli bir kardeşimiz. Gelen arkadaşımız da bizim kadim arkadaşımızdır. İkisine de hayırlı olsun" diye cevap verdi.

ÖA(BB) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Güllüce: (Cumhurbaşkanlığı Adaylığı) Millet Gönlünün İçindeki Adayı Seçimlerde Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement