Bakan Güllüce: "Ne Ak Partiyi Ne Tayyip Erdoğan'ı Ne de Türkiye'yi Yedirtmeyiz" - Son Dakika
Politika

Bakan Güllüce: "Ne Ak Partiyi Ne Tayyip Erdoğan'ı Ne de Türkiye'yi Yedirtmeyiz"

Bakan Güllüce: "Ne Ak Partiyi Ne Tayyip Erdoğan\'ı Ne de Türkiye\'yi Yedirtmeyiz"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, “AK Parti’yi ne Tayyip Erdoğan'ı ne de Türkiye'yi yedirtmeyiz” dedi.

13.03.2014 21:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, " AK Parti'yi ne Tayyip Erdoğan'ı ne de Türkiye'yi yedirtmeyiz" dedi.

Dün akşam saatlerinde Elazığ' gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bugün gün boyun Elazığ'ın Kovancılar, Palu ve Karakoçan ilçelerinde seçim çalışmalarına katıldı. Akşam saatlerinde Elazığ kent merkezine gelen Bakan Güllüce, Öğretmenevi toplantı salonunda da partisinin Elazığ Belediye Başkan Adayı Mücahit Yanılmaz'la seçim toplantısına katıldı.

Toplantıda ilk önce AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Mücahit Yanılmaz söz aldı. Göreve geldikten sonra yapacakları çalışmaların ana prensiplerinden bahseden Yanılmaz, "Elbette belediye yönetiminde yapacağımız çalışmaları 3 ana başlık altında toparlayacağız. Bunlardan 1 tanesi etik, diğeri estetik ve diğeri ekonomiktir. Yapacağımız bütün çalışmalar etik, estetik ve ekonomik olacak. Yapacağımız tüm çalışmalarda, attığımız her adım, söylediğimiz her sözü ve yaptığımız her işin yarın ahirette hesabını vereceğimiz inanç ve şuru ile hareket edeceğiz" dedi.

Bakan Güllüce, "2014'ün 30 Mart'ında bir seçim olacak. Bu seçimde Mücahit Yanılmaz'ın belediye başkanı olmasıyla beraber Türkiye'nin kaderini çizen bir seçime dönüştürüldü. İçeride ve dışarıdaki dengelerin değişmesi sonucu Türkiye'ye müdahale edilmesi gerektiğine karar verenler başta uzun adamı yemek sonrada Türkiye'yi yeme çabasına girdiler. Onlara şöyle söylüyorsunuz Elazığlılar yani Gakkoşlar varken yedirtmeyiz diyorsunuz. Türkiye'de yıllardır tezgah kurmalarına rağmen bizim bu Anadolu mayası olan ailelerimiz durumu fark etmiş durumda ve ayakta 'ne AK Partiyi, ne Tayyip Erdoğan'ı, ne de Türkiye'yi size yedirtmeyeceğiz', diyorlar" şeklinde konuştu.

"HELİKOPTER, TANK YAPIYORUZ"

1870'lerden beri bu ülke kendi silahını yapamamanın azabını, ızdırabını çekerdi. 1940'ta silah durumumuz o kadar berbat ki Almanlar Edirne sınırına kadar gelmişler ve savunacak silahımız yok o yüzden Edirne İstanbul arası köprüleri yıkmışız. Altın karşılığı silah satmamışlar bize, parasını verdiğimiz gemilere de el koymuşlar. Bu millet asırlardır silahını kendi yapamaması, yurdunu savunma gücünden korkarak her zaman kalbinde bir acı hissetmiştir. Bir diğeri de yöneticilerin karşısında dik durmayışlarından dolayı yine kalbinde hüzün hissetmiştir. Şimdi helikopter yapıyoruz gençler, tank yapıyoruz tank, Asya ülkelerine silah satıyoruz. Başka ülkelerin karşısında sesi kesilen, nefesi kesilen onların karşısında saygı durur gibi duran yöneticilerimizin yerine ayakkabısının topuğunu gösteren liderimiz var" dedi.

Bakan Güllüce daha sonra Elazığ'dan ayrılarak Malatya'ya geçti. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Güllüce: 'Ne Ak Partiyi Ne Tayyip Erdoğan'ı Ne de Türkiye'yi Yedirtmeyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement