Bakan Güllüce'den İkinci Belediye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Bakan Güllüce'den İkinci Belediye Ziyareti

Bakan Güllüce\'den İkinci Belediye Ziyareti

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Tuzla Belediyesi ziyaretinin ardından Ümraniye Belediyesini ziyaret etti.

18.04.2014 13:32  Güncelleme: 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Tuzla Belediyesi ziyaretinin ardından Ümraniye Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Bakan Güllüce'ye, el işi altın yaldız kaplama zem zem takımı hediye etti.

Bakan Güllüce, sabah saatlerindeki Tuzla ziyaretinin ardından, saat 12.00 sıralarında Ümraniye Belediyesi'ne geldi. Belediye Başkanı Hasan Can'ın makam odasına geçen Bakan Güllüce, "Ümraniye Belediye Başkanımızın 30 Mart yerel seçimlerdeki başarısından dolayı kutlamak için ziyaretlerine geldik. Ümraniye Belediyesi bizim en başarılı belediyelerimizden birisidir. Bunlar bir okul belediyeleridir. Hangi partiden olursa olsun Türkiye'deki bütün belediye başkanlarına bir çağrıda bulunuyorum; belediyecilik nasıl yapılır, başarı ne demektir, başarı kazanmak için neler yapılır? Burada bir müddet misafir edilerek burada bütün bilgiler paylaşılır, belediyeciliği öğrenebilirler" dedi.

Hasan Can da ziyaretinden dolayı Bakan Güllüce'ye teşekkür ederek, belediyenin meslek edindirme kurs hocaları tarafından yapılmış el işi altın yaldız kaplama zem zem takımı hediye etti.

ÖA(BB) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Güllüce'den İkinci Belediye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement