Bakan Güllüce'nin Kurban Bayramı Mesajı - Son Dakika
Politika

Bakan Güllüce'nin Kurban Bayramı Mesajı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kurban Bayramı nedeniyle bir tebrik mesajı yayımladı.

02.10.2014 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kurban Bayramı nedeniyle bir tebrik mesajı yayımladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, mesajında Kurban Bayramı'nın Allah'a yakınlaşmak olduğunu belirterek, "Bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Kurban Bayramı yakınlaşmak, Allah'a yakınlaşmayı ifade ediyor. Bu yüzden de bu bayramda Anadolu örfümüze, inancımıza uygun bir şekilde herkesin bayramlaşması, birbirini ziyaret etmesi ve unutulan sevginin, dostluğun, muhabbetin ve kaynaşmanın yeniden ateşlenmesi gerekmektedir. Kurban Bayramı bir tatil değildir. 21. asrın yalnızlaşan insanlarının hiç olmasa bayramlarda bu yalnızlıklarını gidermeleri gerekir" ifadelerini kullandı.

Kurban Bayramı'nda çevrenin korunması için vatandaşları dikkatli olmaya çağıran Güllüce, "Kurban keserken hem dini emirlere dikkat etmek gerekli hem de temizlik imandandır hükmüne riayet etmek gerekli. Bu kapsamda da çevreyi, mahalleyi, komşuyu rahatsız etmemek gerekiyor" dedi.

Bayram günlerinde çoğalan trafik kazalarına da değinen Bakan Güllüce, şunları kaydetti:

"Herkes otursun, hesap makinesini eline alsın en hızlı gitmeyle en yavaş gitme arasındaki saat farkını bir hesaplasın. Canını ortaya atmaya değer mi diye de sonra kendine sorsun. Canını ortaya atma bu bir iki saat için değer diyorsa da sonuna kadar gaza bassın. Canını bu iki saat için ortaya atmaya değmez diyorsa da yavaş araba kullansın, düzgün araba kullansın. Vatandaşlarımızın hayatı bizim için her şeyden değerlidir. Bu düşünceyle hepsinin trafik kurallarına uyarak sevdikleriyle neşe içerisinde bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Güllüce'nin Kurban Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement