Bakan Hayati Yazıcı Rize'de - Son Dakika
Politika

Bakan Hayati Yazıcı Rize'de

Bakan Hayati Yazıcı Rize\'de

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, seçim bölgesi olan Rize’de seçmen ziyaretlerinde bulunarak yaklaşan mahalli idareler seçimi öncesi partisi için oy istedi.

04.03.2014 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, seçim bölgesi olan Rize'de seçmen ziyaretlerinde bulunarak yaklaşan mahalli idareler seçimi öncesi partisi için oy istedi.

Üç günlük program kapsamında Rize'ye gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayatı Yazıcı, ilk olarak Rize'nin Derepazarı ilçesini ziyaret ederek AK Parti Derepazarı Belediye Başkan adayı Yakup Samangül ile birlikte seçmen ziyaretlerinde bulundu. Yazıcı, yaptığı açıklamada siyasi partilerin demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirterek, "Siyaseti kurumsal olarak yapmanın şeklide siyasi partilerdir. Siyasal partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurudur. Dolayısıyla kolektif olarak siyaseti ve siyasi kurumları hizmet etmenin aracı olarak gören AK Partililer, seçim zamanı geldiğinde adaylarını belirler, tartışmayı bitirir, hizmete odaklanır ve yoluna devam eder. Bireysel olarak herhangi bir sorunu bir ferdin çözmesi mümkün değildir. Kolektif akıl esastır. Kolektif aklın yansıması da siyasi parti çatısı altında olmaktır. Bu bir ekip işidir, birbirini, tamamlama, destekleme işidir. Sizin önünüze çıkardığımız belediye başkan adaylarını, meclis üyelerini tek başına terk edecek değiliz. Bütün birikimlerimizle imkanlarımızla adil bir şekilde, ayrımcılık yapmadan onları hem takip edecek hem de imkanlar ölçüsünde destekleyeceğiz" dedi.

Yazıcı, ziyaretleri sırasında girdiği bir oyun salonunda bilardo oynadı. Üç top oynayan Yazıcı ıstakayı kullanmada acemilik yaşamasa da vuruşlarda başarılı olamadı.

Bakan Hayati Yazıcı seçmen ziyaretlerini Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde sürdürdü. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Hayati Yazıcı Rize'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement