Bakan İdris Güllüce Kandilli Rasathanesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Bakan İdris Güllüce Kandilli Rasathanesi'ni Ziyaret Etti

Bakan İdris Güllüce Kandilli Rasathanesi\'ni Ziyaret Etti

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünü ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yetkililerden yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

12.01.2015 14:05  Güncelleme: 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nü ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yetkililerden yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nü ziyaret etti. Enstitü Müdürü Prof.Dr Mustafa Erdik'ten tesisle ilgili bilgiler alan Bakan Güllüce, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Güllüce, " Türkiye'nin göğsünü gererek yaptığı hizmetlerle iftihar edebileceği bir kurumdur. Burası bizim bakanlığımızı ilgilendiren ve bilgilendiren bir kurumdur" dedi.

Bakan Güllüce barajların doluluk oranları ile ilgili sorulan bir soruya ise, "Tahminlerimiz bu sene su ile ilgili bir sorun yaşanmayacağı doğrultusunda. Eskilerin söylediği gibi kar yağmur berekettir. Anadolu da kar ve yağmur var bu nedenle su sorunu olacağını zannetmiyorum" diye konuştu.

Bakan Güllüce, daha sonra yetkililer tarafından yapılan bilimsel çalışmalarla ilgili sinevizyon sunumuyla bilgilendirildi. Kurum Müdürü Prof. Dr. Mustafa Erdik'e sorular yönelten Güllüce'nin zaman zaman not aldığı görüldü. Rasathane müzesini de gezen Güllüce, müze anı defterini imzaladı.

Bakan Güllüce incelemelerinin ardından, Kandilli'den ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan İdris Güllüce Kandilli Rasathanesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement